Blog Tengah Salin Kulit Untuk Tahun 2011

1/05/2011 11:19:00 PG 17 Comments

Salam,

Pagi ni mungkin korang akan jumpa blog aku tercelaru sikit disebabkan sekarang dalam proses menukar beberapa skript pada template blog yang baru.

Memandangkan blog sudah bertukar kepada domain sendiri.. so untuk template pon aku tukar sekali untuk menunjukkan perubahan pada tahun 2011 ni.

Kalau korang ingat lagi entri jangan bagi eyriqazz bersuara yang mana beliau ada menegur beberapa kelemahan pada blog aku tempoh hari.. so hari ini aku cuba untuk memperbaiki sedikit demi sedikit kelemahan yang terdapat pada blog ini.. 


selamat tinggal template 2010... sempat guna dalam 3 bulan templete ni

 welcome to my new template.. 

Jadi andainya  korang ada apa-apa cadangan yang perlu aku buat samada untuk tambah atau buang widget2 dalam ni.. korang jangan segan-segan boleh tinggalkan cadangan dalam kotak komen..

Apa pandangan korang tentang chatbox @ shoutbox.. perlu dikekalkan atau buang terus? sebab kekadang orang yang rajin buat blogwalking kalau tak jumpa ruangan chat ni.. macam malas je nak masuk lain kali dalam blog orang tu..(sama macam yang cakap ni.. hehehe).. apa pandangan korang pulak?

online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

17 ulasan:

  1. Salam, 1st tahniah dh menarik mata akak untuk selalu masuk ke sini, nice template :) kemas dan teratur :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  2. waaa sudah berubah wajah ekkk....very nice dan tersusun (belog saya jer masih berserabut hehe..)...shoutbox tue bagi saya sama jerr 50% buang or 50% kekal...mmg nak buat background putih ekk...ehh mana dpt template lawa2...

    BalasPadam
  3. Cool..dah nampak lagi mesra reader...psst..nak komen part header..part gambar ko n wifey nampak muka ko agak pelik skit...hik3..apapun..kalau dah berkenan ok je...

    BalasPadam
  4. @yanmie : tq akak...insyallah saya akan perbaiki dari semasa kesemasa kekemasan blog ni.. hehehe..

    @far_east : tq atas pandangan shoutbox tu.. template ni saya download dalam http://www.stylishtemplate.com/

    boleh cuba dulu tengok.. mana yang menarik..

    Tahun ni tukar jadi background putih.. suci & bersih..hehe

    BalasPadam
  5. tenkiu ekkk url template tue...nt saya trai tengok...

    BalasPadam
  6. @eyriqazz : hahaha.. gambar tu gara-gara tak pandai nak editlah dalam adobe tu.. muka ada batang kelapa..hahah.. ada masa aku betulkan nanti.. hehehe..tq bro..

    @far_east : sama2..

    BalasPadam
  7. rajin betul ya, saya pun memang malas sangat2

    BalasPadam
  8. memang sejuk je mata memandang bile masuk sini mid...hehehe
    tahniah bro

    BalasPadam
  9. @sharinginfoz : dulu malas juga bro.. sekarang tahun baru ada rajin sikit.. tu yang ubah sana sini.. heheh

    @wak ron : wak rone..tq..apa kurangnya papankekunci semakin maju juga.. hehehe

    BalasPadam
  10. wah.....sudah berwajah baru....cantik...dan sangat kemas...mmg lebih best la...dgn template dan warna yg sedap mata memandang...DeQdEq suka...

    BalasPadam
  11. Tahniah bro..dulu mata gua rabun bila masuk blog nie..sekarang terang benderang takyah pakai lampu suluh...wakakaka..tahniah bro perubahan yang cukup menarik

    BalasPadam
  12. cayalah.... perubahan yang positif...background warna putih lapang mata nak baca post... anyway rasanya shoutbox tu memang tak perlu letak dalam blog nie... ;-p

    BalasPadam
  13. @deqdeq : tq2..happy aku dengar puji-pujian ni..kalau ada komen membina sila-silakan lah ye..

    @Jai : wah Duta kicap sudah mari..tq2 jejai.. sokongan dari rakan2 yang membuatkan semangat untuk berubah..supaya lebih maju bersaing dengan secara sihat bersama duta kicap.. hehehe

    @Hazman : tq2 hazman... takpe kasi peluang kaki2 sembang dalam shoutbox tu.. lepas ni kena buang pelan-pelan..supaya dia orang tak terkejut..hehehe

    BalasPadam
  14. kemas2 lebih bagus la ko bro skrg neh dah guna dot com.. ahaks..

    BalasPadam
  15. @abu : tq2 bro.. ni pon hasil sokongan rakan2 semua..

    BalasPadam
  16. sekarang ni akak dah buang dah shoutbox..sebab nak letak iklan yang orang bayar.

    BalasPadam
  17. @kak ina kl : wah kak ina dah mula buka ruang iklan ye.. dah ada kemajuan.. sya pon tengah pertimbangkan .. mungkin sikit hari lagi.. selamat tinggal kot shoutbox tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..