Blog Sedang Dalam Proses Testing Domain Baru

1/03/2011 07:43:00 PTG 6 Comments

Salam,

Alhamdulilah.. syukur kepada tuhan.. tepat jam 7.00 pm (3/1/2011) tadi aku dah berjaya configure domain baru aku myvitrd.com yang telah didaftarkan pada hari ini melalui pembekal ihosterz.. terima kasih kepada kak yan dan rakan-rakan yang banyak memberi guide tadi melalui comment..

Jadi sekiranya sepanjang korang melayari blog ini ada sebarang masalah sila tinggalkan dikomen untuk proses penambahbaikan sepenuhnya pada hari esok.. malam ni segala error tak dapat diperbaiki ekoran line broadband dah limit...huhuu.. 

Teruskan setia bersama myvitrd.com.. kepada yang membuat link menggunakan myvitrd.blogspot.com sila tukar link tersebut kepada myvitrd.com sahaja.. harap maklum...

online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. tahniah dah ade domain sendiri...saya nih tak tau la bila nak ade...

    BalasPadam
  2. @zamir : takpe pelan..semua orang boleh beli..saya beli dengan harga RM29 setahun je..

    BalasPadam
  3. salam


    sama la kita kak, dalam kol 7 lebih tadi gak diaorang createkan :D


    selamat berblogging kak :D

    BalasPadam
  4. @sissyira : tahniah2.. macam janji je.. alhamdulilah kita punya pon semua dah ok..

    BalasPadam
  5. tahniah baru perasan dah tukar dotcom

    BalasPadam
  6. rasanya mcm semalam dh tinggal komen kat sini...tp ari ni mcm dah hilang plak komen tu...

    DeQdEq nak tgk balik link yg Tn Punya share semalam...pasal kebaikan dan keburukan tukar domain tu...tp tgk dah tak ada pun...ke DeQdEq salah masuk entry nih...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..