Bila Buffered Earning Jadi Metered Earning | Metered Earning Tertinggi 2011

1/23/2011 03:00:00 PTG , 25 Comments

Salam hujung minggu semua,

Memang korang ni kalau tajuk entri je pasal nuffnang, buffered earning, metered earning atau tip nak dapat buffered earning memang laju je ye korang klik (paku dulang paku serepeh, mengata orang dia yang lebih).. hik2.. sama je macam aku juga.. kalau entri yang berkaitan dengan nuffnang ni.. memang lamalah aku lepak dekat blog tu..

Dulu 4 buah negara je menyertai nuffnang.. kini nuffnang dah sampai ke negara China.. sebab tu ada pepatah mengatakan tuntutlah ilmu sampai ke negara China..


Ni pulak adalah aku punya erning tertinggi untuk tahun 2011 yang aku kira paling banyak aku dapat sepanjang aku berblog.. RM143.89 untuk campaign 1 Day Acuvue Moust LR.. tapi masih tak boleh menandingi eyriqazz dan redmummy yang mencapai pendapatan 1 juta setahun dengan berblog

Bab kata orang ada usaha mesti ada hasilnya.. so semua blogger yang berjaya bukan bermula dari senang.. semua melalui zaman kegelapan sebelum muncul zaman kegemilangan.

Macam aku.. banyak lagi yang kena belajar dari orang-orang lama tentang tips-tips terbaik untuk berblogging ni. Yang penting jangan gunakan blog untuk mencari dan memfitnah kalau nak maju kehadapan.

Teruskan berblog secara sihat.. Cayo semua...




online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

25 ulasan:

  1. wah...byk tu...DeQdEq nk dpt RM10 pun xpenah lagi...

    semoga terus sukses

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Salam

    wah. tahniah ! bilalah aku pulak ea. -,-'

    BalasPadam
  4. siyes laa kamu camner tahu nie org akan klik laju2 bila ader entri psl cik nuff nie hihi tahniah laaa dpt angka ratusan Rm..far_east nie baru sket jer...tp tak per tgk membe2 lain dpt byk pun dah okey .... ;)

    BalasPadam
  5. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naper komen saya tak terpapar?? nak resend pun dah lupa apa yg dikomen tadi...:(

    BalasPadam
  6. alhamdulillah~
    semoga Allah tambahkan lagi rezeki anda~

    BalasPadam
  7. woohaaa.kencang giler ar duit nuffnang...

    okeh...dah follow u..kui3x

    BalasPadam
  8. tahniahhh bro.. hebat..waaa,jeles3

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah bro.. itu yang dinamakan rezeki tu.. hari ni rezeki ko bro, esok rezeki ko bro, lusa rezeki ko bro, tulatpun rezeki ko bro.. huhuu alamak asyik rezeki ko jer bro.. bila la pulak rezeki aku....ahaks.. aku do'akan ko supaya dimurahkan rezeki.. amin!!!!

    BalasPadam
  10. chaiyok bro..InsyaAllah,akan ada kemajuan nanti....

    BalasPadam
  11. Tahniah bro..mantops tuhh..keep up your gud job bro

    BalasPadam
  12. cedey niee...semalam dah post komen kat kamu tapi ader masalah aper tah komen saya tak dapat dipaparkan...nak resend balik dah tak ingat ayat yerrr :(

    BalasPadam
  13. @Deqdeq : Takpe deqdeq dulu saya pon sama macm tu juga.. alhamdulilah rezeki murah sikit tahun ni.. biar BE tak banyak.. tapi dia melekat lama dalam blog..

    @SyafiqRidhwan : insyaallah awak pon boleh juga.. teruskan berbloging

    @Sunah Mohammad : tq juga..

    @Aida Azryn : takpe yang 1BE tu lah akan bawa banyak lagi..

    @Nur Ngafiah : Syukur.. terima kasih..

    BalasPadam
  14. ok...DeQdEq akan teruskan usaha...pasti akan berjaya mcm myvitrd, pastu mcm eyriqazz dan juga mcm redmummy...

    usaha tangga kejayaan...:-)

    BalasPadam
  15. @Yutaka : tq follow

    @Suffer8zine : sama2 bro..

    @darkbatman : tq2 lelaki kelawar.. aku lagi jeles dengan hang ..hang lagi masyuk.. hehehe

    @Abu : insyallah tuhan maha adil esok mungkin rezeki kau pulak abu

    @Eyriqazz : wah otai datang commentlah.. tq eyriqazz ni semua atas dorongan kau selama ni. nilah hasilnya.. tq bro

    BalasPadam
  16. @Jai : tq Jejai.. semua orang mantop..

    @kak Ina : tq kak ina.. best juga dapat jumpa kak ina semalam

    @Far_east : tq datang komen berkali2..jgn sedih.. comen awak ada masuk dalam email.. saya dah baca.. tq2 datang komen.. cuma dia tak publish dalam ni je..

    BalasPadam
  17. @Deqdeq : bagus2 semangat tu yang kita nak.. terus maju kehadapan..

    BalasPadam
  18. Salam,

    wah tahniah, insyaallah blh dapat lagi bnyr dari tu :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  19. kak liza suka baca blog ni. byk info utk org baru mcm kak liza ni. supaya tak lupa, blog ni kak liza dah add link di blog kak liza.

    BalasPadam
  20. @yanmie : tq kakyan.. saya tahu kakyan lagi banyak dari tu.. heheh

    @Adzriel AB : tq datang baca sini.. insyaallah selalu bagi yg terbaik untuk pembaca disini

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..