Aku Dapat Kempen Terbaru CPA Dari Nuffnang

1/25/2011 04:23:00 PTG , , 11 Comments

Salam,

Tengah-tengah ping entri di gengblogger.. ternampak pulak satu entri popular yang bertajuk "iklan CPA nuffnang dah keluar".. apa lagi memang dah lama aku nak tahu apa bendanya iklan CPA tu.. sepantas kilat aku klik pada link tu..

Bila aku baca entri dalam blog tu.. baru aku faham macam tu rupanya iklan CPA ni bekerja.. iaitu iklan CPA ni akan di kira based on tindakan(action) yang diambil oleh orang yang klik iklan tu.. maknanya kalau korang klik iklan tu sekali pon tapi takda apa2 tindakan yang korang buat dalam iklan yang dipaparkan maka korang takkan dapat apa-apa.. ohhh baru ku faham macam mana iklan CPA ni bekerja.. Tq Nuffnang bagi peluang menambah pendapatan lagi.



nilah dia wajah iklan iklan CPA nuffnang yang baru.. kalau korang perasan semua orang ada dapat iklan ni  dalam blog korang.. cuma sebelum ni pasal Fizza.. terbaru pasal diskaun bermain futsal.


Bila aku cuba klik iklan tu.. website MilkAdeal yang dipaparkan... so yang terbaru ditawarkan dalam MilkAdeal ni adalah Tawaran untuk bermain futsal di Footy Futsal, Taman Megah dengan harga RM70 setelah diberi diskaun 36% yang mana harga asal RM110.



So kaki-kai futsal apa lagi booking cepat sebelum terlambat.. tempoh masa yang diberikan adalah selama 3 hari sebelum tempoh diskaun ditutup.

Macam mana nak booking?.. 

Masuk dalam MilkAdeal terlebih dahulu.. dan register atau login menggunakan akaun facebook anda.


Selepas tu korang klik pada butang "BUY" dan seterusnya masukkan jumlah jam yang korang nak booking seperti dibawah

Setelah jumlah jam dimasukkan jumlah bayaran akan dipaparkan seperti rajah diatas.. klik pada butang "Proceed" untuk meneruskan tempahan.

Akhir sekali masukkan maklumat kredit kad anda untuk proses pembayaran.. ikut arahan seterusnya sehingga selesai..

Mudah bukan.. ingat tawaran ini hanya 3 hari sahaja.. untuk info lanjut korang boleh masuk dalam "MilkAdeal"


Nota kaki : Apa pandangan korang sekarang tentang iklan CPA terbaru dari nuffnang ni.. adakan memberi peluang untuk korang menambah pendapatan lagi atau sebaliknya... Apa kata anda?


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. merata iklan itu ada kan.. baru faham.. ok. untung sape ade member dekat2 dan boleh gi main futsal murah

    BalasPadam
  2. @rose : memang merata iklan tu.. asalnya ingat BE sekali tengok esoknya takda pon dekat BE dalam akaun nuffnang.. bila terbaca pasal CPA ni baru faham.. :-)

    BalasPadam
  3. waaa tahniah yerr dpt iklan CPA tue..saya xder rezki lagik...la nie BE nuffnang x display pulak walaupun tak tamat tempoh lagik... :(

    BalasPadam
  4. aritu pun x tau.. tgk napa iklan ni mahal sgt dlm earning.. then br tau iklan CPA

    BalasPadam
  5. @far_east : rasanya semua orang ada iklan tu..mungkin dia kejab timbul..kejab hilang kot.. hehehe
    saya dah tengok blog awak tadi rasanya ada satu iklan nuffnang diantar post entri awak tak letak ye.. sebab tu iklan tak keluar.. cuba cek semua..

    @The Lekat : eh awak punya dah masuk dalam earning ke?

    BalasPadam
  6. kak liza kena study lagi. lambat beno nak pahamnya..he..he..

    BalasPadam
  7. oo ya ker?? sbb spnjg sy on belog kelmarin xder pulak yang timbul...
    ader kerrr iklan tue dipost? naper saya xperasa....aduiii pastu nak cek camner ekkk??

    BalasPadam
  8. @suffer8zine : tulah.. baru juga tahu semalam.. rupanya sejak nuffnang bagi tahu..iklan tu dah mula keluar dekat blog..

    @Puteri Ain : saya pon baru je tahu semalam.. tu yang terus share sebab mungkin ramai tak perasan kot.

    @Adzriel AB : takpe pelan2.. masuk dalam Gengblogger.com banyak info dalam tu ye

    @Far_east : Nuffnang ada 3 jenis iklan.. satu diletakkan di sidebar, Atas sekali dekat header dan terakhir dekat antara post..

    Awak punya.. dekat header dgn sidebar dah ada.. tapi yang dekat antara entri post tak nampak..

    mungkin skript dia awak tak letak..

    ambil skrip tu dalam nuffnang punya "ad ads" rujuk blog ni.. http://myfirst-tutorials.blogspot.com/2009/11/panduan-pemasangan-unit-iklan-di-dalam.html

    BalasPadam
  9. okehhh tenkiu..nt saya cek script dlm nuffnang.. ;)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..