30 Krew BPM Diperlukan

1/16/2011 11:55:00 PG 12 Comments

Salam

Kebetulan tengah blogwalking pagi ni.. terjumpa pulak dengan blog cik/pn. yaya ni yang mana beliau tengah promosikan BPM (blog pilihan Malaysia) untuk mencari 30 orang krew BPM ni.


Aku pon kliklah dekat BPM ni.. so apa yang aku jumpa adalah sekarang ni pihak admin dia tengan mencari 30 orang krew untuk projek tahun 2011 ni.. dari komen yang aku tengok dalam blog BPM ni sekarang tinggal lagi 5 krew yang dicari.. so kepada yang ingin menjadi sebahagian dari krew ni..cepat2 submit permohonan.



Syarat-syarat untuk menyertai Krew BPM ni mudah je.

* Blog mesti mempunyai follower seramai 500 200 dan ke atas.
* Anda rajin update blog
* Anda sanggup membuat satu bloglist baru dalam blog anda yang akan diberitahu nanti.

Info selanjutnya rujuk dalam Blog Pilihan Malaysia 2011

Aku ini nak dikatakan layak untuk jadi ahli krew pon tak tahu lagi.. tapi dari syarat-syarat awal sekurang-kuranya ada 200 follower tu aku rasa dah lepas kot.. bab pasal rajin apdate blog atau tidak.. korang sendirilah nilai dalam blog ni.. aku rajin ke atau malas.. hik2

Diharapkan kepada yang terpilih nanti dapat menjalankan tugas dengan sebaiknya untuk kejayaan BPM nanti.

Nota kaki : Boleh ke aku nak jadi krew ni?.. hehehe.. 



online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. wahh..gud luck uolssss..cehh..leh pakai ayat nie..hehe

    BalasPadam
  2. @ciklulyPutih : boleh2 joint je..

    @Jai : tq2 bro.. saja memeriahkan blog sana pulak.. hehehe

    BalasPadam
  3. terima kasih kerana join jadi krew.. sila buat blog list tu ye..

    BalasPadam
  4. wah my new krew,, ngee..
    saya tak letak tuan punya kat bloglist bpm krew tau,, saya dah letak kat lama kat dia lelaki..

    Blogger Chat Room Penghubung Sesama Blogger

    BalasPadam
  5. selamat datang krew BPM yang baru...DeQdEq pun salah seorang krew...heheh

    BalasPadam
  6. rajin yerr ber blogwalking di hujung mggu hehe....naper tak join jadik krew BPM?

    BalasPadam
  7. wish you a good luck..alamak tercakap omputihlah pulak..

    BalasPadam
  8. @Azman : sama2..list tu dah buat

    @Syafiq : tq2... jom meriahkan blog BPM

    @Farid : :-) tq2..letak mana-mana pon boleh no problem..

    @ Deqdeq : wah kita sama2 ahli bersekutulah ni.. hik2

    @Micky eyqa : tq2..

    BalasPadam
  9. @far_east : takda buat apa dekat opis.. tu yg merajinkan diri.. dah baru je join dah krew BPM.. hik2

    @Kak ina : :-) ok kak ina tq2..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..