Test Update Blog Dari Windows Live Writer

12/06/2010 10:33:00 PG , 3 Comments

Salam,

 

Pernah dengar tak aplikasi Windows Live Writer? apa first time dengar… takpe-takpe korang semua sama macam aku juga… so dekat sini aku nak kongsi sikit info pasal Windows Live writer.

 

windows-live-writer-2011

 

Antara kelebihan Windows Live Writer ni adalah anda boleh mengupdate blog anda dimana sahaja walaupun tiada sambungan internet.. Aik macam mana tu?

 

Ok.. keistimewaan ini sangat sesuai di gunakan oleh blogger yang sering kali ingin mengupdate blog sekerap mungkin yang mana semua post yang dibuat akan disimpan didalam draf terlebih dahulu sebelum dipublish keluar setelah sambungan intrenet dibuat.

 

Masih kurang faham lagi.. ok apa kata korang baca info pasal Windows Live Writer di blog BEN ASHAARI

 

Selamat Mencuba … Download Windows Live writer

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Sayapun ada buat posts pasal WLW nih. Kalau naka baca boleh tengok sini dan sini.

    BalasPadam
  2. @greenlava : saya dah cuba memang senang nak publish entri guna WLW ni

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..