Teka Nombor | Cek Nuffnang Eyriqazz November 2010

12/07/2010 11:08:00 PG , , 8 Comments


Salam semua,

Baru tadi aku tengok dekat FB eyriqazz yang mana beliau menyatakan Give Away | Teka Nombor belum ada pemenang walaupun dah ada 60 penyertaan diterima.

So kepada yang ingin mencuba nasib dan ingin merebut hadiah istimewa..apa lagi terjah beliau di eyriqazz.com

foto credit dari eyriqazz.com

Teka berapa nombor dalam cek nuffnang eyriqazz ni.. hadiah separuh dari nilai cek ni milik anda

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. Uihhh..cek lebih Rm2,000 tuhh..separuh dah Rm1,000...uihh..pakcik kayooo..hehe

    BalasPadam
  2. @jai : apa lagi.. teka bro.. aku dah teka 2 kali pon tak lepas.. hehehe..cek masyuk tu..

    BalasPadam
  3. salam haha ,malas nk teka selalu tak bertuah ...gud luck tuk kamu yer

    BalasPadam
  4. wahhh macam best je.
    tapi tak pandai laa main teka-teka ni. huhu
    all the best to you! ^^

    BalasPadam
  5. @honeyvsbee : belum cuba belum tahu..sebut no. je... bukan kena g beli no.. hehehe

    @ieqa : bukan susah teka je...

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. ermmm RM 1401.60 kot..hahahahaha

    BalasPadam
  8. @Abu : bukan teka dalam blog aku abu.. teka dalam comment blog eyriqazz..hahahha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..