Staff Nuffnang Bercuti Naik Cruise

Salam,

Wah sapa yang tak seronok bila dapat bercuti naik kapal Cruise yang mewah ni.. kalau korang nak tahu semua staff Nuffnang kini telah mula bercuti dari 6hb Disember ni hingga 10hb Disember mengikuti trip Nuffnang Singapore naik ke kapal mewah Cruise... Bestnya asal tak ajak aku sekali ni.. hehehe


Info lanjut baca perutusan dari majikan kita NUFFNANG

Nota Kaki : Selamat bercuti semua.. harap2 nanti bila dah balik nanti semua dah happy n bagilah kami BE yang banyak sikit.. nak juga rasa naik kapal cruise tu.. hehehe

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. perghh.. nk jd staff nuff gak arr camni.. hehehe..

    BalasPadam
  2. tulah pasal.. siap dapat g bercuti tu.. rezeki nuffnang murah taun ni.. harap2 kita pon dapat bonus juga..hehehe

    BalasPadam
  3. Jom kita pakat kejar staf Nuff...depa tertinggal kita kot

    BalasPadam
  4. @zmah : haaah..lupa antar email jemputan kot..hehehe

    BalasPadam
  5. mmg laa beshh dpt naik star cruise nie tp bab makanan jadi masalah ;)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..