Selamat Ulang Tahun Kelahiran Sayang | 20-12-2010

12/20/2010 08:43:00 PG , 9 Comments

Salam pagi reader semua,

Tarikh 20.12.2010 adalah tarikh yang sangat bermakna buat aku kerana tarikh ni merupakan tarikh kelahiran isteri tercinta.

Kalau korang nak tahu baru je 2 hari lepas kita orang berdua sambut ulang tahun perkahwinan kami yang pertama dan hari ni isteri aku yang tercinta menyambut ulang tahun kelahirannya pulak.. Happy sangat ni.. 

Sepanjang bulan ni memang isteri aku ni asik senyum je.. senyum penuh dengan makna kot.. hehehe.

Masih ingat lagi tak contest sempena anniversary & birthday tempoh hari.. semua idea dan pandangan korang semua aku guna untuk meyambut anniversary kami dan birthday isteri.. tq semua atas penyertaan dan sumbangan idea dari korang semua.


Khas Buat Isteri Tercinta...


Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke-26 buat isteriku yang tercinta.. Semoga sygku sentiasa sihat, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan usia dengan ditingkatkan amal ibadah.

Semoga Ulang Tahun Baru ini sayang ceria dan gembira hendaknya..





Nota Kaki : Hadiah istimewa dari seorang suami adalah kasih sayang dan kejujuran.. so yang bergelar seorang suami tu hargailah pengorbanan isteri anda.. Hadiah apa ye aku bagi dekat isteri tercinta tahun ni?  tunggu entri selanjutnya.....




online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. subhanallah,sama tarikh kelahirahnnya dgn saya pada hari ini....moga dirahmati...

    BalasPadam
  2. selamat ulang tahun kelahiran jugak buat wife tn punya....smoga beroleh rahmat dan kebahagiaan dari Nya..dan hepy selalu di samping encik tn punya ;)

    BalasPadam
  3. @Ahmad Tajudin : semua ketentuan tuhan.. selamat ulang taun untuk anda juga..

    @far_east : tq atas doa anda.. semoga anda dirahmati tuhan juga

    @suffer8zine : tq bro..

    BalasPadam
  4. happy anniversary dan juga selamt hari lahir buat isteri tersayang..hik3,selamat satu hadiah kan?2 in one terus....semoga bro dan isteri berbahagia dan kekal sehingga hujung nyawa...

    BalasPadam
  5. @Eyriqazz : hehehe.. tq eyriqazz.. tulah dekat2 tarikh ni ..kelebihan dia boleh kongsi hadiah.. hehehe.. ada rezeki lebih boleh je bagi 2 hadiah..

    BalasPadam
  6. @malarang-kak : sama2 sayang.. suka tak hadiah yang abag bagi tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..