Pengumuman Pemenang Contest Sempena Anniversary & Birthday | Khas Buat Isteri Tercinta

Salam semua,

Seperti yang dijanjikan hari ini (18/12/2010) aku akan mengumumkan 2 orang pemenang untuk "Contest  Sempena  Anniversary & Birthday | Khas Buat  Isteri  Tercinta" yang telah dibuat 3 minggu yang lalu. Anda boleh merujuk senarai peserta contest disini.



(1st price) - RM20 tunai/topup



---------------------------------------------------

(2nd price) - RM10 tunai/topup 



Keputusan pemilihan pemenang dipilih sendiri oleh isteriku (malarang-kak).. so tiada unsur pilih kasih...

Tahniah buat pemenang dan yang tidak berjaya pihak myvitrd mengucapkan berbanyak2 terima kasih atas penyertaan anda semua. Insyaallah jika ada idea yang baru mungkin tahun akan datang aku akan membuat beberapa contest lagi.. teruskan setia bersama myvitrd.

Nota Kaki : Semua pemenang akan dihubungi melalui blog masing2 dan sila tuntut hadiah anda dengan menghantar email kepada ahm2480@yahoo.com dengan menyertakan butiran samada ingin hadiah wang tunai atau topup.



online counter


Tagged as : Siapakah pemenang contest sempenan Anniversary & Birthday
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. ya allah..xsangka betol...tq ye bro..sis..sebab pilih ifa nie...jap lg ifa email ye..=)

    BalasPadam
  2. Ini tidak adil!!..Nak Protes..Nak Protes..wakakaka..gurau jerr..Tahniah kepada pemenang. Memang mereka layak untuk menang. Gud Job Bro

    BalasPadam
  3. tahniah kepada pemenang... nanti cerita lah hadiah aper yer.. hehehe:)

    BalasPadam
  4. tahniah ya kepada pemenang...yg x menang jgn kecil ati tau...hadiah yg u all cadangkan semuanya best..pening kepala nak cr pemenang...apa pun terima kasih sbb join contest husband sy....

    BalasPadam
  5. tahniah kepada semua yang menang.. walaupun tak menang cadang korang semua best2.. disebabkan aku terpaksa pilih 2 terbaik so yang lain terpaksa ku korbankan.. huhuhu..

    nantikan entri hadiah apa yang aku bagi dekat wife aku nanti.. tunggu entri selanjutnya

    BalasPadam
  6. wah.....tahniah kpd pemenang...mmg semua cdgn best2...mst ssh nak pilih kan....
    apa2 pun happy anniversary dan juga happy birthday utk isteri Tn Punya...

    BalasPadam
  7. @deqdeq : terima kasih ye.... ada contest nanti join lagilah ye..

    BalasPadam
  8. mesti...nanti mesti join lagi....dan nak menang plak...heheh

    BalasPadam
  9. thanks bro pilih eden..bolehla dikongsi lagi hadiah kemenangan ini..hik3...sharing is caring kan bro?

    BalasPadam
  10. @eyriqazz : sama2 bro.. tq bagi semangat buat contest.. sharing is caring

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..