Pendapatan Nuffnang Cecah 4 Angka

12/26/2010 11:18:00 PG , 20 Comments

Salam hujung minggu semua,
Aku nak start dari mana ni.. biasalah hujung minggu sepatutnya rehat dekat umah bersama keluarga tercinta.. tapi aku kena pulak koje.. semalam koje ari pon koje juga... nasib baik wife tak merungut lagi.. hehehe.

Sebenarnya apa yang aku nak kongsi dekat sini adalah aku nak sangat tengok earning aku dalam akaun nuffnang tu cecah 4 angka.. Azam tahun baru tu... nak tengok income nuffnang cecah 4 angka dalam satu cek.. wah besar angan-angan aku ni..


Mustahil tak aku boleh dapat income macam dekat atas ni.

Jangan korang kata aku ni berlagak pula.. nanti dulu.. income dekat atas tu angan-angan je.. yang income sebenar dekat bawah ni.. yang dekat atas tu aku punya azam tahun depan..hahaha

income sebenar sehingga 26/12/2010

yang ni income semasa sekarang.. ingat hujung bulan 3 tahun 2011 baru nak cashout.. aku nak guna duit nuffnang ni g melancong ke bandung indonesia.. amacam ada yang nak ikut tak?

Macam mana dengan income korang.. berpuas hati dengan nuffnang?

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

20 ulasan:

  1. adui....ingatkan real td..tak mustahil kena kerja keras...hehe

    BalasPadam
  2. @azhar : saja nak test tengok.. kalau pasal duit mesti laju je nak klikkan.. hehehe

    BalasPadam
  3. haduii punyer laa cepat2 klik..ingatkan betol...hehe neway tahniah atas pencapaian yg dah beratus RM...saya punyerr nuffnang masih xder bayangan lagik...:(

    BalasPadam
  4. @far_east : memang dh agak mesti ramai yg nak klik punya.. hehehe..saja nak test blogger semua

    BalasPadam
  5. Byknya. Tahniah. Ingtkn 4000 tp 400. Semoga tercapai impian tuu :)

    BalasPadam
  6. wah! banyak tu. tahniah bro.
    makain bersemangat miza nak blogging :) hehe

    BalasPadam
  7. ape2 angka pon tetap syukur kan.. rezeki dariNya.. mane tau, semakin byk nanti.. ehehe

    BalasPadam
  8. 400 pun ok le banyak tu, saya punya setelah setahun dapat 2 cek jumlah semua hampirRM730. Then sekarang ni ada lebih kurang RM250 termasuk BE. suka-suka dapat juga duit kan

    BalasPadam
  9. chaiyok bro..tak mustahil...even skangni pun ramai yang dah buat 4 angka dengan blog...5 angka sebulan pun dah ada..

    BalasPadam
  10. @rabiatul : insyallah tq2

    @Miza Yusof : ni sebagai penyuntik semangat berblog.. yang penting enjoy

    @joegrimjow : syukur alhamdulilah..

    @Miss Izah Mohamed : syukur rezeki dari tuhan

    @Sharinginfoz : takpe bro pelan2 kita buat duit.. yang penting berblog kena ikhlas..

    BalasPadam
  11. @eyriqazz : wah otai datang komen... insyallah bro.. target tahun depan tu.. bro tak g join gatering dekat time square ke?

    @Syuhada : terima kasih

    BalasPadam
  12. Good luck bro. Semoga murah rezeki! =)

    BalasPadam
  13. @Tolanic : tq... insyallah aminnn

    BalasPadam
  14. chaiyok2! usaha lift kejayaan :D

    BalasPadam
  15. @Amanina : insyaallah.. harap2 usaha ni mencapai kejayaan

    BalasPadam
  16. Wah taniah bro.. den nyo baru Rm39 untuk 3 tahun..

    BalasPadam
  17. selain nuffnang boleh try adverlets.. atau pun boleh try clixadx http://www.clixadx.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..