My Blog in the Nokia Ovi Store

12/12/2010 08:54:00 PG , 5 Comments

Salam,

Akhirnya dengan berbekalkan sedikit ilmu hasil dari aku menghadiri bengkel bersama Nokia & blogger di KDU Kolej minggu lepas akhirnya membuahkan hasil apabila aku berjaya menyiapkan aplikasi di dalam Nokia Ovi Store. Fungsinya aplikasi ini adalah untuk melanggan segala feed dari blog myvitrd ke telefon bimbit korang secara percuma.

Kalau korang perasan terdapat beberapa iklan baru yang aku baru je masukkan tadi sebagai promosi kepada sapa-sapa yang ingin mencuba aplikasi Nokia Ovi Store didalam handpone korang.





Aplikasi ini boleh didownload secara percuma melalu link Nokia Ovi Store.

wajah aplikasi apabila diinstall didalam handpone nokia anda

Selepas korang berjaya menginstall aplikasi ni didalam handphone Nokia korang.. semua update terkini blog myvitrd boleh dibaca terus melalui aplikasi yang telah diinstall tadi.

Maklumat lanjut boleh rujuk di Nuffnang-Nokia-Ovi

P/S : Aplikasi ini hanya untuk pengguna telefon bimbit terpilih sahaja yang boleh menyokong perisian Nokia Ovi Store.. Adakah telefon anda serasi dengan Ovi? Semak disini



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. wah..yg pasti hp aku tak support app ni :D

    Pendapat anda?
    Kenangan cuti sekolah aku dulu-dulu

    BalasPadam
  2. @hasrol : samalah kita.. tunggu nokia sedekah N8lah..hehehe

    BalasPadam
  3. huk3...akunya sampai skang tak approvelagi..tension doohh

    BalasPadam
  4. @Eyriqazz : takpe2.. tunggu je..aku pon main belasah je ni.. masih kabur2..lagi..

    BalasPadam
  5. Ia benar-benar hebat, yang tahu kita boleh mengakses blog ini pada bimbit Nokia juga.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..