Mood Murung Di Sambutan Tahun Baru 2011

12/31/2010 10:31:00 PG 18 Comments

Salam,

Sedapnya korang semua tidor ye.. bangun-bangun dah nak tengahari ni.. Perdana Menteri bagi cuti umum bukan untuk buat taik mata.. bangun-bangun.. yang lelaki bangun cepat mandi2 sat lagi g solat jumaat.
Korang semua beruntung boleh bangun lewat.. aku dengan wife tak pasal-pasal kena bangun awal sebab tak kala semua orang tengah syok-syok cuti aku pulak kena OT.. huhu.. 

Maklum jelah hujung tahun ramai staff tengah habiskan cuti tahun.. so yang kena koje time public holiday ni orang yang cuti tahun dah habis macam aku nilah...


Kalau korang nak tahu hari ni mood tak berapa elok sikit sebab aku rasa macam dah nak demam.. maklum jelah aku rasa dah 2 minggu aku non stop keje termasuk sabtu ahad.. yang jadi mangsa malarang-kak yang kena teman aku dekat opis ni.. tq syg sebab selalu teman abg dekat opis ni.

Mata dah mula berat macam nak tido.. tekak pulak sakit asik batuk2... huhu.. serba tak kena satu badan.. macam mana nak g sambut tahun baru malam ni?.. nampak gaya sambut dekat atas katil jelah..

Macam mana dengan sambutan tahun baru 2011 korang? Malam ni nak gi tengok pertunjukan bunga api dekat mana?

Pesanan hujung tahun 2010 : Kepada semua yang akan pergi menyambut sambutan tahun baru malam ni.. diharapkan berhati2 dijalan raya..dah jaga semua ahli keluarga anda.. diharapkan permulaan tahun baru 2011 anada semua bergembira bersama keluarga 


online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

18 ulasan:

  1. ala sweetnya....ada insan tersayang temankan buat kerja...sukanya DeQDEq....hehehe

    myvirt nih keje apa sampaikan hari cuti, sabtu ahad pun nak kena keje...tp itulah namanya keje kan..

    BalasPadam
  2. @syira : insyaallah.. nasib ada isteri yang selalu memahami..syukur

    BalasPadam
  3. @deqdeq : syukur badan dapat jumpa malarang-kak ni... dia sabar je follow g opis ni.. kalau dah ada rezeki dpt anak satu hari nanti.. mungkin usung juga g opis.. hehehe

    Koje apa?... hehehe.. keje biasa2 je.. cuma dalam bidang IT.. so sentiasa kena standby 24 Hour.. keje ada 3 shift.. tu yang kekadang keje tak menentu..hehehe..

    BalasPadam
  4. hehheehe....klu dah ada baby nanti pun nak kena usung gak gi ofis yer...klu mcm tu berhujung minggu di ofis je la..dah x dpt nak gi mana kan...xkisah la tu asalkn dpt masa bersama keluarga

    keje IT....patutla....mmg la kena standby selalu...ye la nak jaga sistem kan..

    BalasPadam
  5. Deqdeq: ahm keja dia kena jaga office,takut ada orang angkut office dorg,haha..tu yang keja x ada ct2....

    BalasPadam
  6. @deqdeq : Tahun 2011 mungkin dah kurang sikit kot keje hujung minggu.. sesekali nak juga g jalan2 bawa family ni..

    @farah : hehehe.. syg perli abg ni.. abg tak kisah kalau ada orang nak angkut opis ni.. letak sebelah umah lagi senang.. heheh

    @Sharinginfoz : hahaha..jahat ko ni.. aku dah memang tengah mengantuk ni..hahaha

    @Eiymah Fatimah : insyallah..tq2

    BalasPadam
  7. farah: hahhaha....mcm2 yer...

    myvirt: ok la lu dah thn 2011 nih xperlu keje hujung minggu.

    p/s: farah tu malarang-kak yer....heheh...xperasan plak...bila dh myvirt panggil syg...confirm sudah...

    BalasPadam
  8. bykkn rest bro.. nt 2011 kene ade smgat bru..

    BalasPadam
  9. salam.. thanks singgah.

    Selamat tahun baruu.. siaannya tak sihat pula. naseb baik esok lusa masih cuti.. selamat berehat2 la yerrr..

    kitaorg sambut tahun baru depan TV je huhu

    BalasPadam
  10. Selamat tahun baru. Semoga tahun 2010 memberi seribu satu makna dan pengajaran bagi kita semua. SEmoga diredhai dan diberkati Allah.. Ameen~

    BalasPadam
  11. selamat berehat, makan ubat selalu tau.

    BalasPadam
  12. aku dah MC 2 hari .. pastu PM bagi cuti plak satu hari... mak oiiii aku kira sambung terus laa... dapat cuti 5 hari...ahaks

    BalasPadam
  13. kesian ahm dah la tak sihat,dah tu kena keja lak....ahad baru ct..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..