Keputusan Rasmi Piala Suzuki 2010 | Malaysia vs Indonesia | Final Kedua Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta | Malaysia Menang 4-2

Salam semua,

Sekali lagi jantungku berdebar menunggu peputusan perlawanan malam ni.. jawabnya kena balik awal aku malam ni nak tengok final kedua antara Malaysia menentang Indonesia di stadium Gelora Bung Karno, Jakarta.

Semua orang dah tahu final pertama Malaysia menang dengan bergaya 3-0 menewaskan Indonesia. Walaupun isu laser hangat diperkatakan dimedia Indonesia mengatakan penyokong malaysia meleser penjaga gol mereka. Apa pon negara kita masih tidak berganjak mempertahankan pendirian bahawa isu laser tidak dapat disahkan dari mana puncanya.

Diharapkan malam ni perlawanan akan berlangsung dengan aman tanpa sebarang insiden yang tidak diingini berlaku.

Malaysia BOLEH!

Update keputusan akan dibuat malam ini diblog myvitrd bermula jam 8.00 malam


kredit foto darkbatman


Keputusan Perlawanan

(Permainan Bermula Separuh Masa Kedua) - Minit 57:00

Malaysia : 1
Penjaring : Shafee Sali, Minit ke 53:00
Indonesia : 2
Penjaring : Nasuha, Minit ke 72:00
Penjaring : Mohd Ridwan, Minit ke 88:00




Keputusan Penuh Malaysia Menewaskan Indonesia dengan agregat (4-2)

"Malaysia BOLEH !!! Malaysia BOLEH !!! ... TAHNIAH PEMAIN MALAYSIA"


online counter

Tagged as : Keputusan Rasmi Piala Suzuki 2010 , Keputusan AFF Suzuki Cup 2010 , Keputusan Piala Suzuki 2010 Final Pertama , Keputusan Piala Suzuki 2010 di Stadium Nasional Bukit JalilPenjaring Gol Piala Suzuki 2010

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. terjah belog eyrizaqq cepat....ada sesuatu untuk kamu...

    BalasPadam
  2. @far_east : tq2 aku pon tengok macam ada hadiah je eyriqazz nak bagi.. hahaha

    @m!da BucHuxx : insyaallah boleh.. 2-0

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..