Kenapa Saya Suka Oh! Media Network

12/25/2010 01:19:00 PTG , 4 Comments

Salam,

Kenapa entah tiba-tiba aku rajin hari ini .. kalau korang perasan dari tadi idea nak menulis tak henti2.. ada je nak buat.. terbaru tadi lepas jalan-jalan dalam blog jejai.. terpandang satu contest dari ohmedia.. wah menarik hadiah yang ditawarkan tu..


Macam mana nak joint contets ni? dekat bawah ni jawapan copy paste dari blog ohmedia

Buat pertama kalinya, pihak OH! Media akan membuat satu contest khas yang menyeru anda yang mempunyai blog untuk sama-sama tampil mengambil bahagian. Contest ini sangat mudah dan syarat-syaratnya adalah seperti berikut.

1. Sertai lebih 220 ribu Followers di Oh! Media di Facebook

2. Buat satu entri di blog anda bertajuk “Kenapa Saya Suka Oh! Media Network” dan di dalam entri anda (tidak kiralah berapa panjang pun), anda perlu menyertakan sekurang-kurangnya 5 point kenapa anda menggemari Oh! Media Fanpage di Facebook. Dan pastikan anda menyertakan link untuk pembaca klik terus ke fanpage kami.

3. Sertakan sebarang screenshot fanpage Oh! Media atau gunakan profile picture Oh! Media di Fanpage. Jangan biarkan entri anda tanpa sebarang gambar (bosan = tolak point)

4. Selepas publish, hantarkan email anda kepada kami melalui support@ohmedia.my dengan subjek “Penyertaan Contest Oh! Media”.

Ok sekarang giliran aku pulak nak cakap kenapa aku suka dekat oh! media ni.

1- Pertama -- Dari permulaan aku masuk dalam oh! media ni banyak info yang aku dapat yang terbaru aku baru tahu yang sultan aku..rupanya banyak koleksi kereta mewah..tengok dekat bawah ni..



2- Kedua -- Melalui oh! media ni aku dapat jumpa banyak rakan-rakan blogger baru yang mana aku boleh jadikan sahabat network aku dalam berblog ni.. dengan jumlah lebih 230k follower aku rasa sangat cukup kuat blog oh! media ni.. bukan sikit2 wooo..



3- Ketiga -- Update terkini hampir setiap jam yang dibuat dalam ohmedia.. cukup untuk aku duduk dalam tu je 24 jam tanpa pergi mana-mana untuk dapatkan info... so kalau korang nak berita terkini masuk dalam ohmedia ye..



4- Keempat -- Kenapa aku suka oh media lagi sebab beberapa hari yang lepas ohmedia telah mempromosikan satu blog berkenaan kicap yang dipalsukan.. yang mana melalui blog tersebut  blog aku dapat tempias trafik yang tinggi... iaitu semasa blog teratakarmo menerima visitor online lebih 1000 user dalam satu masa. Bermula dari situlah aku mula kenal ohmedia.. 


5- Kelima -- Ni yang last kenapa aku suka ohmedia.. bukan bodek atau nak mengampu.. tapi sebenarnya aku suka sebab dia nak bagi peluang semua orang merasa hadiah mug dengan Perfume dari semarak tu.. sebab tu lah aku suka ohmedia ni.. aku nak juga hadiah yang menarik tu.. so sekurang-kurangnya bila ku minum guna cawan tu .. aku ingatlah ohmedia ni.. hehehe


 cantik juga hadiah mug ni.. aku nak yang ni...





Antara hadiah yang bakal menanti pemenang contest ini




Hadiah Pemenang 1 hingga 3
- 1 set mug limited edition Oh! Media.
- 2 set perfume Semerbak sumbangan Semerbak Perfumes.
- Promosi link blog anda di Oh! Media Fanpage (kini melebihi 220,000 ahli).
Kesemua hadiah berjumlah RM450 untuk setiap seorang.

Hadiah pemenang 4 hingga 10
- 1 set perfume Semerbak sumbangan Semerbak Perfumes.
- Promosi link blog anda di Oh! Media Fanpage (kini melebihi 220,000 ahli).
Kesemua hadiah berjumlah RM400 untuk setiap seorang.
Biarpun anda bukanlah antara 10 pemenang bertuah, anda tetap akan menerima hadiah berikut. Jadi jangan takut untuk menyertainya.

Penyertaan selebihnya (Saguhati)
- Promosi link blog anda di Oh! Media Fanpage (kini melebihi 220,000 ahli).
Jumlah hadiah berjumlah RM300 untuk setiap seorang.
Satu penyertaan paling awal diterima walaupun anda tidak menang
- Menerima 1 set perfume Semerbak sumbangan Semerbak Perfumes.
- Promosi link blog anda di Oh! Media Fanpage (kini melebihi 220,000 ahli).
Kesemua hadiah berjumlah RM400 untuk setiap seorang.

Tarikh tutup contest mudah ini adalah pada 31 Disember 2010 jam 11:59 malam.






online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Wah..pantasnyer bro..gua buat entri sehari suntuk lu dalam beberapa jam jerr..adeyyy..hehe..Gud luck bro

    BalasPadam
  2. @Jai : aku hari ni terlebih rajin bro.. tu yang dari pagi entri-entri je... hahaah.. kalau datang malas.. hampagas jadinya..hehehe

    BalasPadam
  3. "hadiah mug dengan Perfume dari semarak tu".. betulkan "semerbak"..
    anayway caiyuk!!!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..