Jom Rebut RM6200 Dari Churp Churp

12/23/2010 05:12:00 PTG , 9 Comments

Salam,

Kenapa korang tak suka duit ye? aku pon naik heran juga.. orang dah bagi free duit tu pon korang taknak ambil.. cakap dengan aku sekarang sapa yang tak suka duit.

Kalau korang suka duit apa kata korang gi rebut ramai-ramai duit dari churp churp ni yang bernilai RM6200.. tak percaya juga?

6 Campaign dari churp churp yang perlu direbut

Bukan susah pon nak rebut duit ni.. cuma korang perlu sharekan link campaign tu melalui facebook, twitter atau blog.. mudahkan.. kalau korang tak nak juga takpelah.. tiada paksaan.. so senanglah sikit aku nak ambil semua RM6200 kalau korang tak berebut dengan aku.. hehehe.

Antara campaign-campaign yang sedang berjalan di churp churp :




Kalau belum menjadi sebahagian dari keluarga churp churp jom daftar sekarang.. aku tak naklah aku sorang je yang pulun duit tu.. hehehe.. 

Nota kaki : Rezeki tak datang bergolek2 kalau korang tak cari.. sedang buah rambutan yang masak takkan jatuh kalau korang tak sabit.. semua benda kena usaha.. so buang sifat malas ye



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. saya join yg hampir same ngan churp churp, Youthsays.

    p/s: churp churp clicked.

    Churp Churp vs Youthsays

    BalasPadam
  2. @hollowgram : kata orang mana yang boleh buat duit semua kita joint

    @suffer8zine : aku kekadang masa juga.. tapi bila difikirkan ada duit dan untung nasib timbul untung batu tengelam.. aku belasah je promote semua... hehehe

    BalasPadam
  3. betul....klu leh dpt duit dr sini apa salahnya kan...

    DeQdEq pun join juga churp churp nih..

    BalasPadam
  4. salam bro.. oit mana aci ko sapu sorang ..aku pun nak jugaa... ahaks..
    jom pi blog aku pakat klik kat atas tu..ahaks

    BalasPadam
  5. hahaha.. rajin bro..dlu kejar jugak skg dh slow cz tenet slow..hehe..tpkan bro buah rambutan tetap akn gugur klau x sabit..hehee

    BalasPadam
  6. tak pernah lagi try churp churp ni...ingat nak try gak nnti^_^

    BalasPadam
  7. @deqdeq : kita joint je mana yang boleh jana pendapatan pasif ni.. betul tak?

    @sharinginfoz : dulu aku tak faham sekarang aku dah mula faham sikit..hasil dari tunjuk ajar kawan2 dengan pakcik google

    @Abu : hehehe.. tulah kalau korang tak nak aku sapu soranglah.. hehehe

    @ darkbatman : biasalah bro.. aku pon guna dekat opis je.. sebab berukband aku dekat umah dah limit..heheh.. rambutan gugur kalu dah busuk bro.. hehehe

    @zuar : cubalah bro.. kata orang tu kalau sehari RM0.20 setahun banyak juga tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..