Jana Pendapatan Dengan Club Bina Badan

Salam,

Selama ni kita selalu dengar jana pendapatan melalui internet dengan berblog @ menggunakan facebook @ dengan twitter. Tapi pernah tak korang dengar kita boleh jana pendapatan dengan Club Bina Badan?

Bunyi macam menarik bukan.. sebab tak semua orang boleh berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Tapi kalau dah macam Sazali Samad tu aku rasa dia memang jana pendapatan hasil dari bina badan.

kredit foto google

Korang tentu pelik napa aku buat tajuk entri ni.. padahal aku bukan ahli kelab bina badan malaysia.. kalau kawan2 aku baca entri mesti gelak je.. badan macam cicak nak ada angan-angan bina badan.. podalah...

Ni semua gara-gara keyword yang pagi2 masuk dalam blog akulah ni.. tak tahulah sapa yang g buat carian dalam blog aku ni pasal nak jana pendapatan dengan club bina badan.. hehehe..

sapa punya kerja ni , mengaku cepat?

Korang ni dah salah channel kau terjah ni.. sepatutnya korang masuk dalam blog dekat bawah ni.. dia orang memang tengah jana pendatan melalui club bina badan.. bukan aku ye.


Pemilik blog www.darkbatman.com


Pemilik blog www.benashaari.com


Kalau 2 orang dekat atas ni korang boleh belajar dengan dia macam mana nak jana pendapatan melalui bina badan.. dengan aku korang boleh belajar macam mana nak jana pendapatan memalui blog je.. hehehe

Nota Kaki : Aku tiap2 hari mimpi nak badan macam dia orang dekat atas tu .. tapi yang naik dekat perut je.. apa tips korang kempiskan perut ye?

online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. tips besar kan perut aku ade mid...hehehe

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : mcm2 dia orang cari sekarang ni..pelik2 pon ada..hehehe

    @ron : tip besarkan perut sendiri atau perut bini rone..hehehe

    BalasPadam
  3. Bina badan kena rajin dan berdisiplin :)

    New Entry ProfHariz
    Blog Cik Epal Awek Aku Selalu Baca Ko Kenal ?

    BalasPadam
  4. hahaha. kelakar la ko ne bro..
    sbr jela.. ade gak yg cri..aku ingat btl2 ade td..

    bro,bkn ker biler kawen badan makin gembira?hehe

    BalasPadam
  5. @Hariz : betul tu.. kena rajin senam dan jaga makan

    @darkbatman : bro badan memang makin gembira.. tu yang naik depan tu je.. hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..