Internet Unlimited 15 For DiGi Prepaid subscribers

12/14/2010 03:46:00 PTG , , , 3 Comments

Salam,

Korang perasan tak dengan backgroud blog myvitrd? Apa dah jadi ye? Sebenarnya blog myvitrd baru je bertukar skin kepada skin yellow men apa lagi kalau bukan skin dari DiGi.

Apa yang aku nak terangkan dekat sini DiGi telah membuat satu promosi DiGi Internet untuk semua pelanggan prabayar DiGi yang dipanggil Internet Unlimited 15. Untuk Pakej ini anda boleh melayari internet menggunakan handphone dengan kadar bayaran RM15 seminggu.


Dengan Internet Unlimited 15 anda boleh melayari internet dengan kelajuan 384kbps. Data untuk download/upload dibekalkan sebanyak 250MB seminggu dan sekiranya penggunaan melebihi qoata tiada bayaran cas tambahan dikenakan. Bayaran yang dikenakan adalah hanya RM15 seminggu dan setiap minggu pembaharuan dibuat secara automatik.


Bagaimana untuk melanggan pakej Internet Unlimited 15? Terdapat 3 kaedah yang boleh anda gunakan iaitu dengan menghantar SMS seperti rajah diatas atau menghubungi talian khidmat pelanggan di 016-2211800 atau dengan menggunakan Online Customer Service (OCS)

Langkah mengunakan OCS adalah seperti dibawah ni.


Langkah 1 : Login di dalam OCS 



Langkah 2 : Pergi ke My Account >> Change Call Plan >> dan pilih Subscription


Langkah 3 : Di bawah Internet Unlimited 15, klik pada Subscribe Now


Langkah 4 :  Klik "Yes" untuk pengesahan langganan

Langkah 5 : Mesej Pengesahan anda berjaya melanggan akan dipaparkan

Setelah langgan berjaya dibuat anda sudah boleh menggunakan internet di handphone anda bila-bila masa sahaja. So kepada pelanggan Digi Prepaid apa tunggu lagi jom langgan Internet Unlimited 15 sekarang.



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. 15 ringit seminggu, dalam 60 sebulan.. nampak cam ok.. memang berguna time nak travel dalam masa seminggu.. terutama tempat yang susah nak dapat internet.

    BalasPadam
  2. Salam ahm,

    wah menarik tp mcm leceh plak sbb akak dh ada 2 nombor skrg, oh ye masuk no tel TM ada 3 semua..hahaha pasni klu amik digi blh buka kedai no sim :))

    tp serius memang murah, tp kt umah nie line digi tak berapa nak bagus :P

    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  3. @Izzat Aziz : memang kira murah sebenarnya.. kalau internet satu keperluan memang sesuai

    @Yanmie : banyaknya kak Yan punya no.. tak larat nak urus tu.. hehehe.. saya punya pon kak rumah line DiGi tak clear.. kalau ok mungkin dah sambar juga kot..heheeh

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..