First Inspira On The Road | Spy Shoot Foto

12/25/2010 10:34:00 PG , 3 Comments

Salam semua,

Korang semua perasan tak dah lebih sebulan proton inspira di rasmikan tapi belum ada sebiji pon yang korang jumpa dekat atas jalan rayakan.. mungkin sebab pengeluaran terhad atau order terlalu ramai .. so giliran menunggu tu berbaris macam keretapi kot.

Tapi yang menariknya 2 hari lepas aku boleh terpandang sebuah proton inspira yang baru di atas jalan raya sekitar Damansara.. kebetulan masa tu aku ontheway balik koje.. wife aku yang perasan dia kata "abg2 tu proton inspirakan?" bila aku tengok.. wah terujalah first time tengok atas jalan raya.. tanpa berlengah terus ambil hp snap 3 gambar.. 
Hasil spy shoot aku dekat bawah ni.. lokasi Damansara / Tropicana






Macam mana dengan korang, dah pernah nampak proton inspira atas jalan raya tak?



online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. belum pernah tgk kt odr...tapi dah selalu tengok lancer mitsu punya,...lebih minat kete mpv..

    BalasPadam
  2. @ab@h_izz : saya pon minat juga MPV.. cuma belum ada rezekin ak beli lagi

    BalasPadam
  3. dah pernah ada..kaler putih..kt opis..hee

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..