Bosan - Penat - Tension - Letih - Murung

12/19/2010 11:45:00 PG 7 Comments

Salam,
Aduh napa entah pagi ni satu badan rasa tak kena je.. mungkin aku belum betul2 cukup rehat kot.. maklum jelah malam tadi baru je sampai umah balik dari Penang.

Nilah kesan dia bila dah cuti lama sangat.. 3 minggu beb aku bercuti sakan ikut malarang-kak balik Penang.. hehehe.. jangan jelous ye..

 Cuba teka lokasi ni dekat mana?


Pagi ni pulak aku kena duty hujung minggu sampai jam 4.00 petang.. nasib baiklah sentiasa ditemani isteri tercinta adalah peneman dihati.. Ikutkan hati dah tak larat nak update entri ni.. tapi dah namanya blogger kalau tak update rasa macam meleleh je idea keluar dekat telingga.. heheh.

Oklah aku dekat opis ni.. nak d buat keje dulu.. kang ada kena buang keje.. sapa nak kasi makan bini aku.. huhu..

Nota Kaki : Macam mana pulak hujung minggu korang semua ni.. senasib macam aku atau korang semua happy je ?


online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. hujung minggu dipenuhi dengan jemputan makan nasi minyak jerrr...

    BalasPadam
  2. saya hujung minggu pun cari sesuap nasi ngajar tuisyen fizik tuan..hehe

    BalasPadam
  3. huhu den dah 8x masuk toilet, weekend yg sengal

    Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

    BalasPadam
  4. @far_east : memang musim kawin sekarang ni.. aku semalam sempat g 2 tempat dekat penang.. ni dekat Opis pon ada jemputan juga.. Majlis kawin buat dekat opis

    @eqbalzack : tahniah cikgu.. mengajar tu bagus.. lagi2 mengajar ilmu ni..

    @suffer8zine : aduh.. aku dapat bayangkan badan mesti dah lembik ni.. hang balum makan banyak sangat kot.. aku mengalami nasib yg sama semalam.. hadiah anniversary kami berdua.. aku dengan wife sakit perut.. mau lebih 4 kali g bilik termenung..huhu

    BalasPadam
  5. hujung minggu yang tak best.. selsema je manjang.. penat dah..hehe

    BalasPadam
  6. uiks lama tu ko bercuti.. cuti kerja 3 minngu.. tapi blog ko tak cuti..ahaks... penat tu.. lain kali jgn dok cangkung.. kasi baring terus kat tepi tu..ahaks

    BalasPadam
  7. I'm doing a project in which i need to know things in life people struggle with besides money, drugs/alcohol, bullying, diseases, love, and getting abused. Please help.!Thanks ahead.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..