Blog Pilihan Malaysia 2010 | Khas Buat Blogger Baru

12/07/2010 07:13:00 PG , 13 Comments

Salam semua,

Kepada semua blogger yang baru sahaja mula berblog pada tahun 2010 ni.. anda berpeluang disenaraikan didalam satu kategori Blog Pilihan Malaysia 2010 yang di asaskan oleh AzmanRoslan.


Kalau korang rasa korang ni blogger baru tahun 2010 jangan lepaskan peluang ini kerana tarikh tutup penyertaan pada hari rabu (8 disember) jam 3 petang.

Nak tahu macam mana nak joint baca detail di Blog Pilihan Malaysia 2010.

Nota kaki : Aku tolong promote je.. aku tak boleh joint sebab tak layak.. nak tahu kenapa.. baca dalam BPM2010 tu..

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

13 ulasan:

  1. Boleh di join.. tak tahu lagi format pertandingan camne, main join je..hehe

    BalasPadam
  2. yang boleh joint teruskan joint..yang tak boleh join mcm aku tolong promote jelah..hehehe

    BalasPadam
  3. good luck buat yg join..eh,bro tak join ke?

    BalasPadam
  4. haha.. ak tlg support jela bro.

    BalasPadam
  5. nak tanye..
    macamane nak aktif kan blogger crew malaysia tue? wuwu
    sarah da letak coding yang blogger crew soh, tapi cam xde pape je..?

    BalasPadam
  6. @eyriqazz : tak boleh jointlah bro..aku terlebih tahun...hehehe

    @han : kita serupalah

    @darkbatman : kita serupa lelaki kelawar..hehehe

    @sarah : belum lagi di masukkan dalam list?.. sebab tarikh tutup 8hb.. so kena sabrrr ye.. hehehe

    BalasPadam
  7. eyh2, bukan list blogger baru nie.. hehe :)

    BalasPadam
  8. I think my blog is going to take off pretty soon, but I need some major promotion for it. Anyone have some sites that they themselves have used? Thanks ahead.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..