Betul ke Kekasih Khairul Fahmi Che Mat Seorang Blogger

Salam,

Penutup sebelum aku nak balik ni.. sehari selepas kejayaan Malaysia muncul juara dalam Piala AFF Suzuki 2010.. nama yang paling disebut2 di dunia maya tidak kira twitter, facebook ataupun blog semua menyebut nama Fahmi.. Terima Kasih Untuk Fahmi..

curi tanpa kebenaran dari facebook fahmi.. jangan saman aku ye.. hehehe

Sapa Fahmi tu? aik ada yang tak kenal lagi.. ok aku kenal kan dekat korang ye.. nilah penjaga gol Pasukan Malaysia yang telah menyelamatkan tendangan penalti semasa Malaysia menentang Indonesia malam tadi.

ok terus pada tajuk utama.. aku baru je tahu hari ni lepas terbaca dalam blog sorang rakan yang mana pemilik blog jejariruncing adalah teman wanita kepada Khairul Fahmi Che Mat ni.. wahhh bertuah gadis ni.. sebab berjaya menawan hati penjaga gol terhebat ni..

Apa yang aku harapkan semoga hubungan mereka akan berkekalan sampai ke jinjang pelamin.. pesanan buat jejariruncing.. jangan tunggu lama-lama nanti disambar orang.. sebab sejak kebelakangan ini ramai mata-mata yang memerhatikan abg fahmi tu.. hehehe..



Kalau korang nak tahu sapa dia Jejariruncing tu dan bentul ke jari dia runcing terjah blog beliau..

Nota kaki : Yang lain jangan cuba goda @ pihak Fahmi ye.. nanti kena cucuk dengan jejariruncing aku tak tolong tau.. hahaha


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

15 ulasan:

  1. hahhaah...tu la pasal...baru berangan nakkan si Apex nih....sekali dah berpunya plak....hehhehe....melepas semua awek....

    BalasPadam
  2. TENKIU for the information..
    saya pinjam link blog awak tau!
    http://weda89.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-che-mat.html

    BalasPadam
  3. salam

    syira baru tahu je

    tak ambil port mana bab bab macam ni :D

    BalasPadam
  4. @AiDa AzRyN: memang terbaik. semoga mereka berbahagia

    @deqdeq : hehehe.. melepas dah.. nanti si abg dengar kecik ati dia.. si abg mlm yang dekat sunway tu ok apa..

    @eiela : hehehe.. takperasan pulak mata dia sepet.. heheeh

    @Mknace : memeng terbaik bro..

    @Weyda Yahya : sama2..boleh je linkkan dekat mana.. no problem

    @Syira : samalah baru juga tahu semalam... kita pon sekadar berkongsi je.. memeriahkan blog jejariruncing.

    BalasPadam
  5. Myvirt: heheehe....berangan je...dah ada cik abg sorg tu pun sah syukur alhamdulillah..

    ok ek cik abg tu?hahhaha

    BalasPadam
  6. @deqdeq : haaaa.. tulah kena syukur.. dengan apa yang kita ada ni.. bila mau menamatkan zaman bujang dengan cik abg tu..

    Jangan tunggu lama2.. heheehe

    BalasPadam
  7. aduh....soalan cepumas plak....nnt tunggu kad jemputan dari DeQdEq yer...hehheh

    BalasPadam
  8. @deqdeq : wokey... jgn lupa jemput kami ..hehehe

    BalasPadam
  9. hehheheh...nak pi yg kedah @ kelantan? nak pi dua2 pun boleh gak..

    *wink* berangan je nih...ntah bila pun tak tau lagi...hehhe

    BalasPadam
  10. @deqdeq : kedah dekat sikit kot.. leh balik kg.mertua dekat penang..heheeh

    BalasPadam
  11. oooo....malarang-kak rupanya org penang...molek sgt la tu...boleh la nnt dtg majlis kat kedah yer...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..