Antara Lokasi Liputan UniFi | High Speed Broadband

12/02/2010 08:45:00 PG , , , 6 Comments

Salam,

Pagi ni aku ada menerima satu email dari sabahat yang tidak dikenali dan aku tergerak hati nak kongsi isi kandungan email tersebut.

Semua orang tahu tentang kewujudan perkhidmatan internet jalur lebar berkelajuan tinggi atau dikenali sebagai UniFi.

So kepada yang rasa-rasa nak mencuba UniFi ni boleh melihat kandungan email dibawah samada kawasan anda berada dilokasi liputan UniFi atau tidak. Macam aku duduk dikawasan Bandar Sri Damansara so aku tengok2 belum ada lagi liputan tu.. kalau Damansara dah ada.. mungkin ada kot tempiasnya..hehehe..

Check kawasan anda sekarang..


Salam / Selamat Sejahtera,

UniFi is currently available the following areas :

Klang Valley :

Bangsar, TTDI, Subang Jaya, Shah Alam, Bukit Kemuning, Cyberjaya, Putrajaya, Damansara, Duta, Kepong, USJ, Lapangan Terbang Subang, Melawati, Puchong, Sungai Buloh, Wangsa Maju, Bintang, Cheras, Keramat, KLIA, Menara TM, PJ Central, Saga, San Peng, Sentul, Sungai Long, Sg Rengam, Taman Midah, Teluk Panglima Garang (Industrial Area), Selat Kelang Utara (Industrial Area)

Northern Region (Industrial Area) :

Seberang Jaya, Bayan Baru, Bukit Tengah, Kulim Hitech

Southern Region (Industrial Area) :

Permas, Senai, Gelang Patah (Nusajaya)

Note:
1. Please note that coverage is not available for residential housing within the industrial area.
2. These locations are indicative of TM boundaries.

"We Provide Very Best Door to Door Service Online and Offline"

If you are interested to know more or apply, please call us or reply this email with your contact no, full address & fixed line(if any) we shall reply or contact you as soon as possible we can.

If you do not wish to receive this type of email from our team any more, please let us know.

Best Regards,

TMpoint2U Sales Team
Yazid Daud
6012-242 8018
www.TMpoint2U.com
"Your Alternative TM Point"


online counter

Tagged as : Pakej terbaru dari TMpoint2u UniFi, Lokasi liputan bagi UniFi
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. adehhhh tgh tunggu negeri2 lain pulak

    Terkini : Kucing Gemuk Popular

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : sabar jelah.. dekat area umah aku pon takda lagi.. guna Broaband jelah dulu.. huhu

    BalasPadam
  3. rumah saya baru pasang semalam, tapi x sempat test lagi sebab bnyk bende nak buat kat Uni,huhu....

    BalasPadam
  4. @ihsan az : wah teruja nak tengok hasil ni.. nanti buat review ye..

    BalasPadam
  5. @kyo_9 : mahal sebab pakai fiber.. tapi memang berbaloi dengan kelajuan dia.. very2 faster

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..