500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN ( 1)

12/27/2010 09:35:00 PTG , , 6 Comments

Salam,

Maka bermulalah pemburuan HARTA KARUN BEN ASHAARI pada petang ini.. korang tentu perasankan entri 500 blog! yang aku buat semalam.. semua ada kene mengena dengan entri ni.

Aku tak nak cerita panjang kalau korang nak tahu masuk dalam 500 blog bermula! 



( SOALAN 1 )

Daripada senarai 500 BLOG yang dikeluarkan tadi ... Sila beri nama blog yang mendapat no 10 , 100 , 200 , 300 dan 500 .. Dan jangan lupa , nak juga entri terkininya dan linkkan ...

(JAWAPAN)

NO : 10 - http://jantankeparat.blogspot.com/2010/12/tajuk-500-blog.html 
                Entri terkini : (Mari Kenal Blogger Baru...)

NO : 100http://aainaa4a.blogspot.com/2010/12/500-blog.html
                   Entri terkini : (Saya blogger Penang..)

NO : 200http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/500-blog.html
                   Entri terkini : (chantekknya jadual class aku)

NO : 300http://nasyieen.blogspot.com/2010/12/500-blog.html
                   Entri terkini : (ayam masak santan berlada)

NO : 500 - http://burungman.blogspot.com/2010/12/500-blog.html
                   Entri terkini : (bestnya rogol adik sendiri)



( SOALAN 2 )

Apakah pendapat anda mengenai blog saudara Roy (http://www.sisiberbeza.com)

(JAWAPAN)

Apa yang boleh aku bagi komen adalah kalau boleh saudara roy entri lama-lama tu jangan buat list macam sekarang ni susah kita orang nak pilih entri mana nak baca.. kalau boleh buat list ikut bulan.. sebab mungkin ada sesetengah entri yang kita nak baca tanpa baca entri yang lain.

Apa pon tahniah buat saudara roy sebab walaupun baru je berblog dalam 2 bulan tapi entri semakin bertambah dari hari kehari.. teruskan usaha anda semoga lebih succsess lagi.. teruskan berbloging secara ikhlas..

Maaf kalau komen saya menyinggung perasaan saudara.. 


online counter


--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. http://www.sisiberbeza.com/

    No problemo. ehehehe.

    BalasPadam
  2. wahh..rajin ko bro.. mehla review blog ak lak.heee

    BalasPadam
  3. @Sunah Mohammad : hahaha.. ye dalam exel.. nak ke?

    @iamzulfadli : salam perkenalan.. sory kalau terkecik hati ye

    @darkbatman : hehehe..takpe2 nanti aku review kau punya ye..hehehe

    BalasPadam
  4. tak lah~ tanya sebab malam tadi susun gak guna excel n perasan jawapan tu sama macam yang da disusun dalam excel~ maksudnya sama la~ (tapi tak join pon...sob3)

    hehe~ goodluck ye~

    BalasPadam
  5. @Sunah Mohammad : ok tq2... hehehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..