Update Status Dari Kampungku | Internet Slow Bangat

11/17/2010 08:21:00 PTG , 0 Comments

Salam Hari Raya Korban Semua,

Ikutkan hati memang malas nak update blog ni, bukan pasal aku dah bosan berblog, tapi sebab line internet dekat kg. aku ni tak berapa stabil.. maklum jelah duduk dekat kg terpencil dan jauh dari bandar.

Bak kata orang kalau sehari tak update blog mcm rasa hidup tak sempurna je.. tengok macam eyriqazz walaupun balik kg. sempat lagi dia update entri walaupun pendek.. maklum jelah orang tu ada iPhone 4.. hehe.

Sambung entri esok pulak mode takda.. laptop pon mcm buat hal je ni..

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..