Tugasan Ke-4 dari Churp Churp

11/07/2010 10:45:00 PTG , , , 15 Comments

Salam,

Alhamdulilah kebetulan tadi tergerak hati nak tengok email yahoo, sekali aku tengok macam ada assignment je dari churp churp.. wahh memang betul aku dapat assignment ke-4 dari churp churp hari ni.. terima kasih churp churp.

"Email yang aku baru terima tadi.. seronoknya dalam hati.. hehehe"

Macam biasalah bila dah dapat assignment ni.. kenalah siapkan sebelum due date dia sampai kalau nak dapat duit. Dengan secepat mungkin aku terus cipta ayat power untuk tugasan ni.

Assigment kali ni adalah datang dari Nestle, nak tahu lebih lanjut tengok iklan dekat bawah ni.

Kepada semua rakan2 blogger yang berkesempatan dan ada masa terluang apa kata kita sama-sama serta aktiviti yang dianjurkan oleh Netsle ni iaitu "World Walking Day" yang akan dibuat pada 21hb November 2010 jam 6.30 pagi disemua lokasi iklan diatas. Aktivi berjalan kaki ini akan dibuat secara serentak pada tarikh dan masa diatas disemua lokasi terpilih seperti dalam iklan.

P/S: Jadikan budaya berjalan kaki ini sebagai rutin harian anda untuk menjaga kesihatan diri anda semua.

online counter

Tagged as : Bagaimana membuat tugasan dari churp chup, Netsle anjurkan aktiviti World Walking Day

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

15 ulasan:

  1. saya pun ada tugasan nih tapi saya xtau cmne nk jalankan ajarkan boleh sis

    BalasPadam
  2. senang je.. buatnya tu.. dekat dalam tugasan tu kena buat ayat yang power dengan mencantumkan semua keyword2 yang wajib tu dalam ayat.. kalau ada 5 keyword masukkan semua dalam ayat tu.. pastikan takda tertinggal satu pon. tu sahaja.. pastikan ayat pendek tapi mesej jelas..

    BalasPadam
  3. sis? heheh, wah2 tahniah bro

    Terkini : ENTER

    BalasPadam
  4. @suffer8zine : aku pon pelik semua orang ingat blog aku pompuan punya.. sikit hari aku nak buat pengumuman jantinalah..hahaha

    BalasPadam
  5. nanti dapat le lebih banyak lagi assignment

    BalasPadam
  6. wahh congrats! anna tak de twitter..so tak ley wat duit ngan churp churp

    BalasPadam
  7. Wah best la bro selalu dapat assigment dari chrup2 nie, agak2nya bila la aku nak dapat kerja dari depa lak... :)

    BalasPadam
  8. @Sharinginfoz : insyaallah kalau ada rezeki adalah assignment lagi..

    @Anna Boleyn : register ke twitter lepas tu join churp2

    @abu : takpe abu sabar je dulu.. lama2 insyaallah adalah juga rezekinya tu nanti..

    BalasPadam
  9. tak tau psal churp churp ni. tah bila tah nak wat. hee

    BalasPadam
  10. terus check akaun churp2..hehe

    BalasPadam
  11. @cik Epal : kalau nak tahu pasal churp2 ni rujuk blog otai "eyriqazz.com" dia ada info terbaik untuk dikongsi

    @Red : mcm mana bila check ada assignment ke?

    BalasPadam
  12. baruje dpt sama cam bro..dush...kalau approve dpt la 5 ringgit..hik3

    BalasPadam
  13. bro eyriqazz : macam mana boleh dpt 5 ringgit.. 50sen adalah..hik2

    BalasPadam
  14. bro tweet macam ayat kat bawah nie ker?
    contohnya macam nie yer...


    Kepada semua rakan2 blogger yang berkesempatan dan ada masa terluang
    apa kata kita sama-sama serta aktiviti yang dianjurkan oleh Netsle ni iaitu "World Walking Day" yang akan dibuat pada 21hb November 2010 jam 6.30 pagi disemua lokasi iklan diatas. Aktivi berjalan kaki ini akan dibuat secara serentak pada tarikh dan masa diatas disemua lokasi terpilih seperti dalam iklan.

    BalasPadam
  15. @Fadah : lebih kurang macam tulah..tapi kena ringkaskn lagi dan jgn tertinggal keyword dia.. sebab ayat ada limit

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..