Terima Kasih Nuffnang

Salam,

Alhamdulilah makin murah rezeki myvitrd penghujung tahun ni sebab baru je semak akaun nuffang tadi ada 2 lagi buffered earning singgah dekat blog ni.

First datang dari AmBank Inspektor ATM dan second datang dari Acuvue


Ok berkenaan AmBank Inspector ATM ni aku baru je terangkan semalam dalam entri aku "Ada Apa Dengan AmBank Inspector ATM" korang boleh baca dalam entri tu ye.

Pasal Acuvue ni aku baru nak terangkan sikit, apa dia Acuvue ni? Acuvue ni merupakan salah satu jenama bagi contact lens.. sebut contact lens ni mesti korang dah tahukan. Biasanya bagi mereka yang rabun dan taknak menggunakan cermin mata, satu altenatif baru yang boleh digunakan adalah menggunakan contact lens ni. So antara jenama yang boleh anda pilih adalah dari Acuvue ni.

Kalau korang tanya aku pernah ke guna Acuvue ni.. jawabnya TIDAK, sebab buat masa ni alhamdullilah mata aku masih ok lagi.

Kepada yang menggunakan cermin mata sekarang ni dan ingin mencuba teknologi contact lens ni bolehlah melayari website Acuvue untuk info lanjut.

online counter

Tagged as : Nuffnang bagi lagi 2 buffered earning, Teknologi penjagaan mata menggunakan contact lens
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. This is valuable information , thanks I will try it out! scholarships for hispanics

    BalasPadam
  2. ada info kita kongsi sama2.. rezeki tu ada dimana2.. berkat kesabaran BE tak henti2 masuk sekarang ..syukur

    BalasPadam
  3. waahh.. rezeki murah.... bagus bagus.... tahniah... :D

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..