Sertai Blog Myvitrd di Page Facebook

11/06/2010 11:15:00 PG , , , 7 Comments

Salam,

Tarikh 6-11-2010 menjadi sejarah buat blog myvitrd kerana myvitrd juga telah mewujudkan page facebook sendiri bagi menambahkan lagi rakan sosial networking disamping dapat bertukar pandangan dan link update blog diantara blogger-blogger.

Bagi yang ingin menjadikan page facebook myvitrd sebagai platform untuk mempromosikan blog, bolehlah meninggalkan link update blog di wall yang disediakan.

so apa tunggu lagi.. pakat ramai-ramai "like" myvitrd di facebook sekarang.


"myvitrd kini di page facebook"


Kepada yang nak kongsi link blog bersama myvitrd atau ingin bertukar informasi klik je butang "Like" yang ada pada sidebar blog myvitrd seperti diatas.

online counter

Tagged as : Like myvitrd di Page Facebook

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. ok bro dah like, jgn lupe join aku nye jugak :P

    Terkini : Mati disengat tebuan

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : ok aku dah join awal2 lagi hang punya.. cubateka tu akulah..hehehe

    BalasPadam
  3. caya laaa.... jom pakat ramai2 kita LIKE.....;-p

    BalasPadam
  4. salam bro, macam mana nak buat campaign kat nuffnag nie arrr...

    BalasPadam
  5. @abu : hang nak buat apa dengan campaign kat nuffnang tu, soalan tak faham?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..