Selamat Jalan Isteriku

11/24/2010 07:48:00 PG 12 Comments

Salam,

Ni merupakan rekod terawal aku sampai opis.. jam 7.20 a.m aku dah masuk opis.. selalunya time2 mcm ni aku masih dekat atas jalan raya antar isteri tercinta gi keje baru aku pulak gi opis.

Tapi pagi ni aku tak dapat antar sygku gi keje sebab pagi ni di kena outstation selama 2 hari di PD.. huhu.. nampak gayanya aku tinggal sorang-sorang je dekat umah..

Seawal jam 5.15 dah bangun sebab sygku ke PD tumpang bos satu opis.. so aku drop sampai petrol pump je n transfer g keta bos dia.. Jawapnya peluk bantal je lah aku 2 malam ni.. huhu

Apa pon selamat jalan isteriku.. semoga selamat pergi dan pulang.. Abg mendoakan semoga syg sentiasa sihat disana.. jangan noti-noti2 ye syg..

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. peluk bantal tak per...jangan g peluk tiang kat luar umah dah la.....hahahahaha

    tak per, sayangkan suami tinggal2kan..
    syaang kan rumah..suami jagakan...hahaha

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  2. Salam,

    hahhaha gelak suka nie :))
    takpe sekali sekala berjauhan...ekeke baru bertambah kasih sayang ada rindu-rinduan :)

    peluk bantal siannye....hahhaa adess nk gelak gak...kikiki


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  3. @Sumijelly : hehehe.. ni suami kena jaga umahlah ni..hehehe

    @yanmie : betul tu kak yan.. berjauhan sesekali tambah kasih syg..hehehe

    @kechixx : tq

    @suffer8zine : tq doakan kami

    @rossa alina : nasib baik 2 hari je.. kalau lebih mau ikut sekali g sanalah..hehehe

    BalasPadam
  4. hurmmm... nasib baik 2 hari jee... kalau DUA minggu... sure ting tong nie... ekekeke

    BalasPadam
  5. @hazman : huhu janganlah 2 minggu..nanti air naik kepala..hheheh

    BalasPadam
  6. haha.. syg nye ko kat isteri.. beruntung btol..
    bro,jgn noty3 duk sorg3 kat umah. hee

    BalasPadam
  7. @darkbatman : hehehe.. aku isnyallah tak noty2..hehehe.. syg tu wajib..hehe

    BalasPadam
  8. i miss u syg...jgn nakal-nakal ya syg...Jumaat kita jumpa k...love u..mmuahhh...

    BalasPadam
  9. @malarang_kak : insyaallah tak nakal2..love u 2 syg

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..