Segmen Suai Kenal | Ahli Gengblogger Baru (AGB 2)

11/29/2010 02:44:00 PTG , , 7 Comments


Salam petang,

Masuk semula segmen suai kenal kita bersama ahli-ahli baru gengblogger hari ini. Semalam kita dah berkenalan dengan ahli GB yang baru dah hari ini kita berkenalan lagi.

Jom kita tengok Sapa yang kena tag kali ni, 2 blogger baru berjaya dikesan


Sebelum tu tidak lupa aku nak wish kepada rakan2 blogger yang menyambut ulang tahun kelahiran pada hari ini.. jom kita terjah blog mereka



P/S : Hidup jangan suka meminta-minta dan kalau boleh hidup biar suka memberi


online counter

Tagged as : Jom terjah ahli gengblogger baru

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. bagus..bantu membantu sesama kita. :)

    BalasPadam
  2. @Anna Boleyn : tolong menolong je..

    @suffer8zine : sama2..

    BalasPadam
  3. Thank's Tolong promote blog saya.Hehehe :-)

    BalasPadam
  4. salam,
    Thanks for the promo. :'D

    BalasPadam
  5. @Eiymah : sama2..tolong menolong je

    @hasif : sama2.. teruskan berblogging

    BalasPadam
  6. geng blogger?? ape2 ?? da click tapi macam pening -pening je..huhu..
    sorry, saya blogger baru..mohon tunjuk ajar pliz...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..