Segmen Suai Kenal | Ahli Gengblogger Baru (AGB 1)

11/28/2010 09:00:00 PTG , , 9 Comments


Salam semua,

Tentu korang semua kenal dengan logo dekat atas tukan, kalau dah kenal tak payahlah aku nak ceritakan kalau tak tahu juga klik je dekat logo tu .. dalam tu ada jawapan dia.

Oklah petang ni aku nak buat segmen suai kenal dengan ahli-ahli baru gengblogger yang baru berdaftar dengan gengblogger.

Tujuan aku adalah untuk mempromosikan blog blogger baru yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blogger ni.. semua aku buat secara ikhlas dan tanpa sebarang bayaran atau balasan dari korang semua yang aku tag ni ye.

Jom kita berkenalan dengan 3 ahli gengblogger baru yang berjaya dikesan hari ini


Ucapkan Selamat ulang tahun kelahiran kepada Ahli Gengblogger dibawah yang menyambut hari kelahiran hari ini
Ok insyallah aku akan teruskan segmen ni disetiap hari yang mana aku akan pilih secara rambang maximum 10 blogger baru dalam gengblogger dan aku akan Tag di dalam post ni.

Diharap dengan cara ni sekurang-kurang dapat meningkat trafik korang semua.. sebab aku tahu bukan senang nak naikkan trafik.. kira aku baik hati bulan ni nak sedekah trafik dekat korang semua..

P/S : Jangan salah anggap pulak ye dekat luar sana... ni bukan nak pancing undi tau.. hehehe


online counter


Tagged as : Jom terjah ahli gengblogger baru
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. kenal,jangan x kenal...hehe...nanti letak link syg lakya syg..

    BalasPadam
  2. oh tq :):) *saya budak baru belajar* *masih baru dlm duni blog* *mintak tunjuk ajar ,k*

    BalasPadam
  3. @suffer8zine : hehe2 ni untuk blogger baru bro..hang dah otai

    @malarang-kak : boleh2 syg... syg punya dah sepanjang hayat dekat atas tu..hehehe

    @akumoyslumber : Insyaallah kita sma2 masih belajar.. ada ilmu boleh kongsi sama2

    BalasPadam
  4. Tima Kacih bro sebab masuk link aku sekali dalam entry nie... naik jugak traffic aku..ahaks TQ..TQ..TQ..

    BalasPadam
  5. @Mknace : sama2

    @abu : pasal apa hang lambat register dekat GB..nasib aku jumpa tadi..heheh

    BalasPadam
  6. aku baru jumpa td GB tu...tu yg aku terus register tu..

    BalasPadam
  7. @abu : bagus2abu.. dengan GB boleh naikkan trafik kalau rajin pink dengan lepak situ

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..