Sapa nak Video Lucah aku ada Supply

11/10/2010 01:31:00 PTG , , 8 Comments

Salam,

Tertarik dengan entri terbaru eyriqazz yang dikatanya aku dengan Je Jai pembekal video lucah.. hehehe.. pandai ko ye eyriqazz nak kenakan aku.

Mula-mula aku tak tahu pon yang entri eyriqazz tu buat promosi yang aku supply video lucah.. aku terperasan tengok dalam referrel akaun nuffnang je.. cuba korang tengok dekat bawah ni.

Pelik juga bila masanya aku supply video lucah pulakkan .. sekalali aku baca rupanya eyriqazz saja nak bagi trafik percuma dekat aku ni.. hehehe tq bro kasi trafik dengan cara mcm ni.. hehehe..

kalau korang nak tahu apa yang eyriqazz cerita korang terjah entri "Menonton Video Lucah Boleh Ubati Ejakulasi Pra Matang".. betul atau tidak habiskan baca dalam entri tu..

online counter

Tagged as : Menonton Video Lucah Boleh Ubati Ejakulasi Pra Matang
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. bestnya ada orang sudi promote and upkan traffik blog

    BalasPadam
  2. @zuriey : kekadang kita kena rajin berkawan dialam maya ni.. kalau tak semua orang tak kenal kita.. susah nak cari orang yang sudi promote blog kita tanpa bayaran.. betul tak?

    BalasPadam
  3. hik3,koleksi apa yang bro ada..artis mana bro?kasi2la kat saya...muahahaha....

    BalasPadam
  4. @eyriqazz : aku manalah ada koleksi ni bro.. ko tanya Je jai mungkin dia ada..hahaha

    BalasPadam
  5. mmg up traffics kamu hari ni.skrng je 23 yg tgh online...:)

    BalasPadam
  6. @lady ell : semua kerana eyriqazz dan kunjugan kamu semua..tq

    BalasPadam
  7. bestla ader kawan camnie, boleh traffic ko memecut 200 km/j..ahaks.

    satu idea menjana traffic yg berkesan sebab org kalau dgr pasal video lucah nie mcm alergik jer pakat berdesup masuk..

    BalasPadam
  8. @abu : sebab tu aku suka cari kawan.. tapi musuh jgn cari.. berkawan biar beribu.. betul tak?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..