Ruang iklan percuma di 1Tradezone.my

11/15/2010 09:26:00 PG , , 2 Comments

Salam,

Semua orang dah sinonim dengan nama mudah.my betulkan? sampaikan nak cari sekecik2 benda sampai sebesar2 benda pon g cari dekat mudah.my.

Apa kata korang mencuba benda yang baru.. kalau korang sudah mahir dengan mudah.my apa kata korang cuba pulak 1tradezone.my yang sepenuhnya dimiliki oleh rakyat kita sendiri.

"Paparan grafik 1Tradezone.my yang menarik"


1tradezone.my juga kini telah berada difacebook dan buat masa sekarang follower yang mengikuti perkembangan 1tradezone menghampiri 1000 orang. ini membuktikan 1tradezone.my sudah mula dikenali oleh pengguna intrenet.

Bagi yang ingin menggunakan internet sebagai platform mempromosikan produk @ mengiklan sesuatu.. 1tradezone.my adalah pilihan yang bijak.

Sebagai contoh sekiranya anda ingin mencari iklan berkenaan rumah sewa @ rumah hendak dijual hanya perlu klik pada bahagian Properties seperti gambar di bawah.


So apa kata kita sokong usaha rakyat kita sendiri dengan membuat pengiklanan di 1tradezone.my

P/S: Sokong produk tempatan.. sapa lagi yang nak guna produk tempatan kalau bukan anda

online counter

Tagged as : Apa kelebihan meletakkan iklan 1Tradezone.my
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. Salam,

    bulan 8 hari tu admin 1tradezone nie ada email akak minta tlg review tp asik lupa aje..huhu

    dh ckp kt en.hubby psl site nie tp dia lebih suka layan mudah.my :P

    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  2. betul tu kak yan admin dia pon ada email juga semalam.. baru sempat promote hari ni.. bantu membantu je..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..