Prestasi Blog Minggu Pertama Bulan November 2010

11/08/2010 09:42:00 PG , , , 10 Comments

Salam,

Hari berganti hari, minggu berganti minggu dan bulan berganti bulan, sekarang ni dah hampir penghujung tahun 2010. Apa yang aku rasakan macam laju je sekarang masa.. pejam celik dah seminggu lagi.

Sama macam blog myvitrd ni.. semakin hari alhamdulilah pengunjung yang datang semakin bertambah yang mana dari dulunya nak dapat 10 visitor sehari pon sakit. kena rajin buat blogwalking baru leh dapat 30% je pengunjung hasil dari blogwalking tu.

Apa kata korang tengok dulu prestasi blog myvitrd untuk minggu pertama bulan november ni.

"graf ni dah mcam gunung kinabalu.. hehehe"

macam biasalah kenapa ari ahad atau sabtu trafik slow? semua disebabkan kebanyakkan blogger online dekat opis.. so ari sabtu dengan ahad semua cuti dengan keluarga.. kecuali yang 24 jam depan komputer tu memanglah selalu online je.


P/S: Bukan senang nak senang, tapi kalau nak susah senang je.. aku bermula dari 0 visitor sampailah sekarang mencapai sasaran 1K visitor sehari. nak tips boleh belajar dengan "eyriqazz"

online counter

Tagged as : Bagaimana mengekalkan prestasi pengunjung blog anda
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. mantap lah. semoga makin maju dalam bulan ni.. :D

    Pendapat anda?
    Upin dan ipin pun agenda yahudi ke?

    BalasPadam
  2. tahniah mid...kekal kan prestasi ni...terbaik

    BalasPadam
  3. bestnya..tak dapat lagi camni..kena usaha lebih lagik

    BalasPadam
  4. Kawan2 semua.. tanpa kunjungan anda blog myvitrd tak jadi macam sekarang ni.. semangat pengunjung membuat idea banyak nak tulis..

    BalasPadam
  5. @suffer8zine : semua datang dari anda semua..tq rajn mengomen dan melawat

    BalasPadam
  6. byk 2 traffic..tahniah2..keep it up yer..

    BalasPadam
  7. wah,makin mantap bro...lepas ni eden pula yang kena kejar bro camni...

    BalasPadam
  8. 1k visitor sehari.. wah best nya

    BalasPadam
  9. @darkbatman @eyriqazz @sabree : semua atas usaha kunjungan balas anda jadikan trafik blog myvitrd sentiasa meningkat.. tq ur all

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..