Keywords Pelik | Siapa " bintu sapai " ni

11/25/2010 12:21:00 PTG 5 Comments


Salam semua,

Baru tadi berkesempatan aku gi jenguk2 akaun nuffnang aku.. selalu pagi lagi aku dah tengok.. tapi ari ni saja nak tengok time tengahari. Selalunya kalau aku masuk perkara pertama aku tengok jumlah visitor hari sebelumnyalah dengan keywords yang masuk dalam blog.

Sekali pagi ni aku terpandang satu keywords pelik berbunyi "bintu sapai" apa penda ni.. bila aku google aku jumpa benda dekat bawah ni.

rupanya nama orang dalam FB.. tapi apa kena mengena dalam blog aku ye?

siapalah yang google benda ni dalam blog aku.. mungkin korang pernah dengar perkataan tu .. apa makna dia sebenarnya?


Nota kaki : Selalu eyriqazz dengan kak yanmieonline dapat keyword pelik ni.. sekarang dah merebak g blog aku pulak.

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. @princess : mungkin juga nama jepun..hahaha

    @kimicnol : bahaya tu..hehehe

    BalasPadam
  2. pelik nyee. xtry google translater ke? haha.

    BalasPadam
  3. mmm...aneh..hehe

    jenguk la contest ni yer...

    http://sweetlikekisses.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling.html

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..