Kaedah Pemeriksaan Mata Terkini (18sx)

11/25/2010 08:04:00 PG , , 10 Comments

Salam,

Apa kata pagi-pagi ni bagi yang malas keje dan rasa mata mengantuk je boleh gi check mata dalam blog myvitrd ni.

Sebelum ni kaedah pemeriksaan mata menggunakan kaedah dekat bawah ni


Tapi akan datang kaedah ni akan digunakan.. hehehe

P/S: Wah laju je korang copy gambar ni ye.. siap ada yang gi zoom lagi.. korang betul2 nak tengok ke? tak payahlah tengok benda2 yang tak elok ni.. hehehe

online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. hahahahha nak tengok gak =p

    BalasPadam
  2. hahahhaaaa adoiiii klu canmie ramailah nnti yg buat2 rabun mata..wakaka :))



    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  3. @nora : tengoklah kalau berjaya.. dah tu kasi tau nampak apa ye..hehehe

    @yanmie : hehehe.. bukan rabun lagi kakyan.. siap kena korek mata lagi..

    @sharinginfoz : sekarang mcm2 ada bro

    BalasPadam
  4. kelakar la. (:

    visit my blog.

    http://claraemilycancer.blogspot.com
    http://claraemilycancer.tumblr.com

    BalasPadam
  5. haahhahaha..... sure ramai orang nak buat check mata....

    BalasPadam
  6. dah semestinya kalau korang berjaya tengok mesti terbeliak mata.. g ambil microscop..mesti leh nampak..hehehe

    BalasPadam
  7. hahhaha....klu betulla mcm nih....makin parah la agaknya nnt skt mata tu..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..