Eyriqazz di Parti Tiger Show

11/12/2010 11:00:00 PG , , , 8 Comments

Salam,

Anda kenal dengan blogger dibawah ni.. kalau tak kenal terjah blog beliau di Eyriqazz. Wah senyum ko ye eyriqazz didampingi gadis seksi ni.. hehehe.. nasib baik aku tak join semalam kalau tak tergoncang iman aku juga.. hehehe

Bagi yang tak dapat nak join semalam Digi Pimp My Music bersama nuffnang boleh layan gambar dalam blog eyriqazz..

Tahniah kepada pemenang iPhone 3G tu.. sapa ye?


Mampukah Eyriqazz mempertahankan imannya yang semakin bergoncang bila didampingan dengan gadis seksi?

online counter

Tagged as : Sesi bertemu blogger di Digi Pimp My Music, Aktiviti blogger bersama Digi
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. dushh..kantoi2...hak3...abisla lepas ni...

    BalasPadam
  2. @eyriqazz : hahaha.. itu aku tak tahu.. besok keluar paper ni..hahaaha

    BalasPadam
  3. hahahaa............. eyriqazz memang.......

    tak dpt tgk tiger real...tgk tiger palsu jerla....hahaha

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  4. @Sumijelly : ni mesti kes bini dia tak tahu dia pegi tegok tiger show ni..hahaha

    BalasPadam
  5. habis la eyriqazz lps ni,bini dah x bagi join mana2 event dah,hehe...

    BalasPadam
  6. Gaya beliau macam towkey tiger show pun ado..ahaks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..