DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hotter and Smarter

Salam,

Sebut je DiGi semua orang akan terus ingat dengan Yellow Man, sebut pulak BlackBerry Torch 9800 teringat pulak Plan DiGi.

Ada apa yang panas dan pintar tentang Digi BlackBerry Touch 9800 ni ?

Cerita bermula disini....

Sekali pandang Digi BlackBerry Touch 9800 semua orang kepanasan punggung.. sebab apa? sebab semua orang nak memilikinya..

Apa, tak mampu & terlalu mahal?


Kini soalan anda akan terjawab di sini, dengan hanya bermodalkan RM1,499.00 DiGi dengan berbesar hatinya memberikan anda rebat RM800.00 yang tidak pernah dibuat oleh pengeluar lain, yang mana harga pasaran bagi BlackBerry Touch 9800 adalah RM2,299.00


Patikan anda tidak melepaskan peluang panas ini dengan memiliki sebuah BlackBerry Touch 9800 sekarang dengan DG Smart Plan

Dengan langganan RM68 sahaja anda boleh melayari internet tanpa had bersama dengan DiGi BlackBerry Torch 9800.. Apa yang menarik dengan plan ini semakin banyak penggunaan anda dalam membuat panggilan, sms atau mms peluang cerah untuk mendapat rebat 100% dari Digi yang mana anda diberi percuma langganan internet.

Anda bijak, anda yang menentukannya.. DiGi Senantiasa dihatiku.


P/S : Wahai DiGi, hadiahkanlah satu BlackBerry Touch 9800 sempena ulang tahun perkahwinanku yang tidak lama lagi..

online counter

Tagged as : Kelebihan Digi BlackBerry Touch 9800, Pelan Panas untuk Digi BlackBerry Touch 9800
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. aku mmg dah agak, Digi punya deal lagi best dr maxis dan celcom. pergh, cayalah!

    BalasPadam
  2. @bloggerrich : memang pon selaluny digi kasi terbaik untuk pelanggan.. apa tunggu lagi g sambar satulah hehehe

    BalasPadam
  3. nak juga tapi tak ada org nak bagi

    BalasPadam
  4. gudluck2...
    mane tau kalau rezeki kan...
    hehehehe

    BalasPadam
  5. @Sharinginfoz : sama macam den bermacam cara nak dapat free tapi belum rezeki lagi..

    @Aizat Shafiq : niat dihati nak menang.. tapi mesti ada yang lagi post terbaik.. apa pon aku tolong promote digi je..heheh

    BalasPadam
  6. mmm..... sememangnya kalau setiap kali ade promo pasal henpon nie confirm DIGI akan offer yang paling sempoi punye....

    BalasPadam
  7. Very impressed with the phone and the software.Think BB can learn a lot from Apple re marketing and product delivery. When Apple did IPhone4 the Version 4 software was made immediately available. Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..