Contest Sempena Anniversary & Birthday | Khas Buat Isteri Tercinta

Salam buat pembaca semua,

Buat petama kalinya dan rasa rendah diri tn.punya pemilik blog myvitrd ingin menganjurkan satu contest kepada semua rakan-rakan blogger sempena ulang tahun perkahwinan dan sambutan ulang tahun kelahiran isteri yang akan datang tidak lama lagi.

Untuk makluman semua Anniversary tahun pertama kami jatuh pada 18/12/2010 dan ulang tahun kelahiran isteri ke-26 pada 20/12/2010.

Dengan adanya contest ini dapatlah serba sedikit membantu saya mencari idea yang sesuai untuk dihadiahkan buat isteri tercinta.




Syarat-syarat penyertaan :

1- Kena copy gambar dekat atas tu beserta link dalam "Khas buat isteri tercinta"
2- Jangan lupa berikan link post anda ke entri ni
3- Gaya entri bebas dan menarik... janji bukan merepek ye..he3
4- Peserta perlu membuat satu post bertajuk “Contest Sempena Anniversary & Birthday |Khas Buat Isteri Tercinta” dengan mencadangkan apa hadiah yang sesuai saya berikan kepada isteri tercinta sempena Anniversary & Birthday yang akan datang tidak lama lagi pada pengujung tahun ni. Baget untuk hadiah yang dicadangkan adalah sekitar RM200 -RM300 dan cadangan hadiah perlulah logik dan bersesuaian dengan harga. (kalau ada gambar lagi cun)
7- Tinggalkan Permalink post di ruangan Comment & bukan di Shoutbox

Tempoh Contest :

Belangsung selama 3 minggu bermula hari ini (26/11/2010 hingga 17/12/2010)

Kaedah pemenang dinilai :

Akan dinilai sendiri oleh isteriku sendiri.. kalau dia rasa suka dekat hadiah tu.. mungkin anda pemenangnya.. so bolehlah bodek-bodek dekat malarang-kak ye..

Kategori hadiah pemenang :

2 pemenang akan dipilih bagi merebut hadiah bernilai
- RM20 tunai/topup (1st price) dan
- RM10 tunai/topup (2nd price)

"Pengumuman pemenang akan dibuat didalam blog pada 18/12/2010"

GoodLuck Semua...

Nota kaki : Di harap dengan contest ini dapat membantu saya memikirkan hadiah yang bersesuaian untuk diberikan buat isteri tercinta.


Update : Syarat pertama telah digugurkan iaitu bab follow blog & facebook (jika tidak follow boleh join contest.. tiada paksaan).. Tq eyriqazz atas teguran membina anda..




online counter


Tagged as : Contest sempena anniversary tahun pertama myvitrd & malarang-kak
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

30 ulasan:

  1. wahh macam best jek contest ni! hihi.. :D

    BalasPadam
  2. Dah buat ;) Sila jenguk ya:

    http://mrsdjones.wordpress.com/2010/11/26/contest-sempena-anniversary-birthday-khas-buat-isteri-tercinta/

    BalasPadam
  3. @mrsdjones : tq kerana menyertai contest ni..cantik hadiah yang dicadangkan tu... semoga berjaya..

    BalasPadam
  4. @sumpit : jom sertai ramai2..baru meriah ni

    BalasPadam
  5. Ok..sumi pun joint... tp kul 12.30 tgh hari (10.09.2010) kang baru publish,,


    Contest Sempena Anniversary & Birthday |Khas Buat Isteri Tercinta

    nanti tengokkan yek.. kalu tak lengkap bagi tahu yek...

    Yg FB tu, nanti yek..nak kene cari acess dulu..sbb kat opis dia BLOCK..hehehe


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  6. ok..yan gFB tu..dah like.. siap post lagi link..hehehe


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  7. @Sumijelly : tq ye join contest ni.. good luck ye

    BalasPadam
  8. bro, nak tegur skit..harap bro tak kecik hati..ni melromeo pun pernah tegur di entry nya...

    salah satu faktor orang agak keberatan join contest bila kena paksa jadi follower or like facebook etc..

    myself pun bro...

    jgn kecik hati ya..pandangan peribadi...kalau rakan2 join takde masalah bro nak follow step tu, tapi kalau yang tak kenal kita, mmg akan keberatan untuk join...

    BalasPadam
  9. @Eyriqazz : tq bro.. ini satu nasihat yang bagus.. insyaallah aku akan ubah terma tu.. nasihat dari otai ni memang diperlukan.. aku jadikan tips ni guide bila aku nak buat contest next time.. Hanya eyriqazz yang jujur nak tegur aku.. hehehe.. tq

    BalasPadam
  10. dah join bro :

    http://www.eyriqazz.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  11. idea yang tak seberapa... kite Join yer..

    http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  12. salam

    me join yer

    http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  13. @eyriqazz : tq bro join...n support blog ni.

    @hana kirana : takpe..idea kurang takpe..janji meriahkan contest..

    @Mama Zharfan : tq kak joint.

    BalasPadam
  14. salam..

    Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    TQ

    BalasPadam
  15. dah join....
    http://slumberzgurll.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  16. Tn Punya...DeQdEq baru join nih....tgk sini yer...http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  17. Eden pun nak join wehhh..hehe...

    Entri terbaik dari ladang..wakaka

    http://www.teratakarmo.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  18. Alhamdulilah semakin meningkat penyertaan ni.. tq kepada semua.. goodluck

    BalasPadam
  19. yeah..dpt juga DeQdEq join setelah lama memikirkan idea terbaik...huahuauhua

    BalasPadam
  20. join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  21. wah seronok bila tengok penyertaan semakin bertambah..good luck semua ye

    BalasPadam
  22. Salam..saya pon dah join gak..jemput ziarah yer..
    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    BalasPadam
  23. @Azati : tq ye sertai contest ni.. selamat berjaya

    BalasPadam
  24. sudah join :)

    http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    thank you

    BalasPadam
  25. salam bro..ifa join ye..

    id follower: tiefazatie
    link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    tq bro!

    BalasPadam
  26. eh, arol pun nak join jugak! hehe. sempat lagi kan? belum pukul 12 lagi.

    http://sikakicontest.blogspot.com/2010/12/contest-sempena-anniversary-birthday.html

    :)

    BalasPadam
  27. Kepada semua peserta.. terima kasih kerana sudi meluangkan masa memberi idea dengan menyertai contest ini.. terima kasih kepada otai Eyriqazz atas teguran anda.

    Nantikan pengumuman pemenang hari ini

    BalasPadam
  28. wah...dah nak umum pemenang ye...berdebar plak rasanya..heheheh

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..