Blog wajib baca setiap hari

11/29/2010 05:00:00 PTG , 14 Comments

Salam,

Setiap orang ada minat membaca blog tersendiri.. sama macam aku.. setiap hari kalau aku online je sudah pastinya aku akan baca entri penulis blog dekat bawah ni.. Sebab apa? sebab mereka semua rajin update entri setiap masa dan aku tak boring nak baca.

credit foto murkiester

Antara istimewa blogger-blogger dekat bawah ni.. setiap kali aku komen dalam entri dia orang sudah pastinya mereka-mereka akan buat kunjungan balas dengan meninggalkan komen juga..

Sesuatu yang sangat seronok dalam berblog ni apabila tulisan yang kita buat dibaca walaupun seorang je pengunjung.. sekurang-kurang kita tak menulis secara sia-sia dan tulisan yang kita buat ni dihargai.

http://malarang-kak.blogspot.com

http://www.eyriqazz.com













P/S: Kalau korang nak aku baca entri korang disetiap masa macam kawan-kawan kita dekat atas ni.. rajin-rajinlah ye bertegur sapa dalam dunia maya ni.. "Sharing is caring"

Dapatkan Promosi Blackberry Bold 9780 dari Celcom


online counter

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. semuanya yang otai...
    selalu jugak saya jenguk utk membaca n3 ..terutamanya DJ, BA dan kak ina

    banyak tips dorang nih..yg lain2 pom jenguk jugak termasuklah blog ini...wahahaaaa....byk gak tips saya dpt dr sini terutama pasal hantar tiket ke nuff...

    pstt..nk bgtau..saya igt hantr tiket tu kena tulis dlm manggress je..rupanya..tgk yang tuan blog bg cnth tu..zasssss..terus saya hntr tiket..dan nuff reply secepat kilat...dan saya hantar lgi pasal edit survey..juga nuff balas dgn balasan yg sgguh baik n bernas...

    terima kasih daun keladi TN.PUNYA....:)

    BalasPadam
  2. @suffer8zine : memang mantap2.. tak kurangnya suffer8zine juga..hehehe

    @sarah-najwan : sama2 ada ilmu kita kongsi bersama

    BalasPadam
  3. ada nama saya?thanks bro..bro masuk pengomen terhangat saya...

    BalasPadam
  4. wah sume mntap je...hepi blogging k

    BalasPadam
  5. semua best2 nie... otai2 blog.. ngeee

    BalasPadam
  6. @eyriqazz : sama2..tq bro masukkan dalam link terhangat..heheh..malunya

    @suzie rahman : tq2

    @aima in luv : belajar ilmu dari dia orang ni..

    BalasPadam
  7. betul,kalo nak orang baca entri kita mesti rajin update juga rajin blogwalking

    BalasPadam
  8. Salam ziarah dan salam perkenalan,

    datang jenguk sini dari blog En Ben...

    BalasPadam
  9. @Aida : tulah..sesekali popularkan blog otai apa salahnya.. asik oatai je popularkan kita ni..heheeh

    @mohammednajib : betul tu.. sebagai contoh BEN rajin update tengok pengunjung dia.. gila kentang apa

    @nurazzah8 : tq..datang berjenguk d sini

    BalasPadam
  10. wah! semua otai memang patut lar.. Apis pun banyak jugak tgk blog diorg setiap hari.. :D

    BalasPadam
  11. macam mane nk hantar tiket ke nuffnang.. APis cari post tak jumpa pun.. tetiba tenampak komen dekat atas tu hehe .. boleh ajar?? TQ

    BalasPadam
  12. salam, terima kasih kerana berkongsi tips berblogging. Aku banyak juga dapat ilmu dari blog myvitrd dan cuba applykan ke dalam blog aku. Sharing is caring. TQ very much

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..