Blog disiasat dakwa fitnah AC Mizal

11/11/2010 08:27:00 PG , , , 8 Comments


Salam,

Pagi ni aku baru je terdengar berita dekat radio hot.fm yang mengatakan AC Mizal telah membuat laporan polis berikutan terdapat beberapa blog memfitnah beliau berkenaan perniagaan gelang yang sedang dijalankan buat masa sekarang.


Sebelum ni aku ada terbaca di blog eyriqazz berkenaan isu gelang AC Mizal ni. Semalam di blog yanmieonline pulak menceritakan AC Mizal telah membuat laporan polis dan menyenaraikan beberapa blog dalam laporannya yang didakwa memfitnah beliau dan syarikat AC Korsotium.

Apa pon aku harap blog myvitrd tak tersenarailah dalam laporan tu.. hehehe.. takut juga ni.. so sapa2 yang ada buat cerita pasal AC Mizal ni hati2lah ye.. mungkin blog korang dalam pemantauwan pihak polis..

P/S: Mengkritik yang membina tidak salah, tapi jauhkan diri dari memfitnah jika tiada bukti.

online counter

Tagged as : Siapakah 5 pemilik blog yang disiasat polis fitnah AC Mizal
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. apa-apa pun kita tunggu siasatan nanti

    BalasPadam
  2. aku rasa aku tahu 2 je kot, heheh

    Terkini : Kura-kura comel

    BalasPadam
  3. Salam

    thanks yea 4 da link :)

    pasal kes tu kan ekceli bnyk blog yg tulis, tp akak rasa blog yg di maksudkan tu pun akak tahu tp xnk ler mention blog sapa :P

    takpe kita tggu je penyelesaian kes nie, tgk sapa yg betul dan sapa yg salah, akak hanya mampu membaca aje :), lelain no komen :P


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  4. owhh...tak mungkin blog saya...
    hehehe...

    BalasPadam
  5. @Sharinginfoz : betul2.. jangan ganggu siasatan polis..

    @suffer8zine : aku mungkin tahu tapi untuk keselamatan.. kita tunggu je laporan siap

    @yanmie : kak yan, saya pon sama juga.. cuma pembaca juga.. nak kritik takut salah fakta nanti kena saman tak pasal2..hehehe

    @ciK mOt : jgn risau blog anda bukan dalam senarai 5 tu..hehehe

    BalasPadam
  6. payah tul..salah cakap je abis kena saman

    BalasPadam
  7. @Zuriey : tulah pasal.. sekarang kalau nak ckp kena pandang2 tau

    BalasPadam
  8. Is there any hack available for nokia x2(s40 6th edition) phone to enable megabass or bass boost . Plz help me to set or hack the equalizer or phone software to get max bass.I am a bass edict. Also share your equalizer settings with me .. May be ur settings help me to get MEGA-BASS!

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..