Akhirnya Aku Masuk USM, Penang

11/29/2010 06:57:00 PG , , , 4 Comments

Salam pagi,

Nampaknya pagi ni aku jadi studentlah semula... setelah hampir 10 tahun aku tinggal zaman pembelajaran pagi ni aku nak mengembalikan semula zaman belajar aku dulu..

Aku nak sambung belajar ke ni.. opsss bukan aku nak sambung study tapi aku jadi body guard dekat wife aku yang nak g daftar untuk sesi kursus intensif dekat Usm Penang ni.

Wife aku sebenarnya tengah buat PJJ so setiap hujung tahun dia akan masuk Universiti untuk menghadiri kursus intensif + Exam..


Biasanya kursus ni.. berjalan dalam tempoh 3 minggu so kebetulan cuti tahun aku ada lagi aku ikut sekalilah balik kg.. kalau tak kena tinggallah aku sorang2 dekat umah.. huhu.. tak sanggup..hehehe

Tapi kali ini wife aku tak duduk asrama tapi berulang je sebab Usm ni dekat dengan umah je.. kata orang tu sambil menyelam aku minum airlah..

Oklah nak siap-siap dulu g USM ni.. konon2 aku nak g jadi student balik ni.. apa pon korang doa2lah ye semoga dipermudahkan segala urusan aku hari ini..

P/S: Buat isteriku yang tercinta.. Selamat Menduduki Exam PJJ semester ni.. abg sentiasa doakan kejayaan sayang.. amin


online counter

Tagged as : Sesi pendaftaran student PJJ Usm Penang
--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. saya pon doakn kejayaan utk wife en.tuan punya blog

    BalasPadam
  2. All the best for your wife... belajar bagus untuk meningkatkan taraf.. pendidikan dan juga sosial masyarakat.. =)

    BalasPadam
  3. GOOD Luck buat isteri bro..pelajaran itu penting...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..