Traffic Blog September 2010

"Statistik dari Nuffnang"

Salam semua, kalau korang pembaca setia blog ini tentu korang masih ingat entri aku bulan lepas "Traffic Blog Ogos 210" yang mana aku mensasarkan pada bulan september aku nak sekurang-kurang 1000 UV (uniqe visitor) setiap hari. Alhamdullilah apa yang aku sasarkan tu aku berjaya dapat walaupun taklah setiap hari aku dapat 1000 UV tapi puratanya memang 1000 UV aku dapat sehari.

Dari hasil kaji selidik aku punca utama trafik bulan september meletup adalah dek kerana pengunjung yang tak henti-henti datang untuk mendownload drama "epilog syurga cinta" yang telah berakhir minggu lepas.

Harapan untuk bulan Oktober ni aku mengharapkan trafik blog aku dapat maintence seperti bulan september. Kali ini sasaran trafik banyak aku harapkan dari pengunjung yang mula datang untuk mendownload drama bersiri baru "Chinta" yang baru je memasuki episode 5 hari ini.

Perhatikan jumlah visitor yang masuk ke blog myvitrd setiap hari di graf dibawah

"mencapai sasaran 1000UV sehari"

"keywords www.tonton.com.my terus menjadi pilihan di engine carian"

So pesanan untuk semua blogger-blogger baru, tujuan aku paparkan statistik visitor aku bukan untuk menunjuk-nunjuk atau bermegah tapi sebagai perangsang kepada korang semua untuk berusaha lebih dan bersusah-susah dahulu untuk mendapatkan trafik. sebab satu hari nanti trafik ni tak perlu dicari, dia akan datang dengan sendirinya diblog korang. 1 tips yang aku nak bagi dekat korang adalah cuba promosikan blog korang melalui Youtube. Selamat maju jaya semua.

online counter

Tagged as : Traffic Blog, Increase Your Traffic Blog

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. jauhnyeeeeeeeeeeee... beza antara standard umah u n i... rase kecik je diri ni... huhuhuhu.. uv beribu tuh...

    BalasPadam
  2. tq... semua atas sokongan anda semua juga

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..