Siapakah Pemilik Blog Ini!!

10/22/2010 12:48:00 PTG , 11 Comments


Salam,

Nampaknya ada orang menggunakan tajuk blog myvitrd dengan hanya mengubah beberapa perkataan dalam tajuk blog tu..

Tajuk blog myvitrd : Cinta Hatiku Sampai Ke Syurga

Tajuk pemilik blog yang belum dikesan : Chinta Hati Sampai Ke Syurga.

kawan-kawan semua korang kenal tak sapa ye pemilik blog ni.. sebab aku tak kenal orang yang menggunakan tema tajuk sama dengan aku ni.. hehehe.

Aku tak marah pon ada orang nak guna nama yang sama.. semoga anda juga berbahagia sampai ke Syurga.. amin

online counter
Tagged as : Clone blog myvitrd

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

11 ulasan:

  1. ceh, konon2 je mara. apedaa. haha.

    BalasPadam
  2. ada gak la bbrp kali singgah blog tu...kebetulan kot...

    mcm sy...ade lg sorg yg guna nick panadol...selalu gak org lain confuse...tp masing2 ade ciri masing2 yg tersendiri...pembaca boleh bezakan...yg penting kita tak tiru sape2...

    BalasPadam
  3. betul2... yang penting masih2 ada identitikan..janji semua happy sudahlah..hehehe

    BalasPadam
  4. for me it is OK guna tajuk sama, no problem, jangan copy entry sudahlah, sama ada kebetulan or tidak itu tak tahu le

    BalasPadam
  5. aku bukan tajuk sama...tapi nama sama RON...sbb tu skrg gune nama wakron...hehehe

    BalasPadam
  6. hehe lain kali guna la nama blog pelik2 mcm aku bro :P

    BalasPadam
  7. lepas nie klu nk tukar guna nama malarang-bang ehehe jgn mrh yee, gurau2 :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  8. wak rone: nama kau memang banyak sama..lagi sama dengan Rone95..heheh

    Suffer8zine : tulah nanti aku guna nama pelik sikit nama dinasor ke..hahaha

    Kak Yanmie : opss..jgn pecah rahsia ye makna nama tu..sebab kak Yanmie sorang je yang tahu..hahaha

    BalasPadam
  9. kongsi nma xpe kan :) sharing is caring..hihi..

    BalasPadam
  10. xpe, sharing is caring.. yg penting, identiti blog same lg.. entri berbeza n unic..heee

    BalasPadam
  11. Betul2.. mungkin nama tu unik tu yang ada teringin nak guna..sharing is caring.. betul2

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..