Sapa Kata Aku Tak Boleh Jogging

10/17/2010 10:32:00 PG , , 6 Comments


Salam,

Dah lama juga aku pasang niat nak g joging dekat area umah aku.. bila pagi je mesti malas nak bangun.. tapi pagi ni semangat lain sikit..bagun lepas subuh je aku dah kejut syg aku kata bangun solat n jom kita g jongging dekat area umah. lagi pon idea ni memang wife aku yang cadangkan semalam kata teringin nak g jogging.
ni jogging ke nak nyanyi ni.. lain macam je..hahaha

Jam 7.30 keluar umah.. n terus menuju kelokasi berbukit area umah yang aku rasa jarak pusingan dalam bulatan adalah 3KM.. wahhh penat tu.. lagi-lagi aku dah lama tak joggingkan. sebelum ni rajin juga aku masuk marathon tapi dah kawin ni kurang sikit..heheehe..sebenarnya malas nak bangun pagi..

aku rasa adalah dalam 45 minit aku berjogging dengan wife aku yang kebanyakkannya kita orang jalan je..hahaha.. sebab kena mendaki bukit..mula-mula wife aku kata jomlah abg kita patah balik sebab dia dah tak larat nak mendaki.. aku kata takpe..kita cuba pelan-pelan..kalau tak larat jalan je..

singgah ambil nafas jab

wah teruja aku tengok semangat wife aku ni..akhirnya berjaya habiskan 1 pusingan sejauh 3KM tu..kawasan berbukit.

kebetulan sebelum sampai umah..ada kedai mamak.. apa lagi tadi kalori dan burn.. kita pekena roti canai dululah..heheeh..

habis je makan terus balik umah.. sekarang ni dah letih.. tinggal nak tarik selimut sambung tido ni.. hahaha.. oklah aku nak rehat dulu.. daaaaa.

online counter

Tagged as : Aktiviti hujung minggu dengan berjogging

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. aku amalkan pagi jogging atas katil je bro...:)
    balik tarik selimut ade makne tu mid...hehehe

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  3. rone: lain macam joging kau tu...berapa jam kau joging tu..hahaha

    BalasPadam
  4. salam bro,saya nak rekemen satu website khas untk wife bro,Kalau tak keberatan, saya ingin kongsikan sedikit tips mengenai penjagaan kesihatan yg berteraskan kecantikan. Kecantikan yang sebenar adalah berdasarkan kesihatan dalaman yang baik. Pelajari info yg dapat membantu anda berada di landasan yg betul mengenai kecantikan di web page:

    Tips menampilkan diri cantik

    Diharap info ini dapat membantu. Trimas.

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..