Proton Inspira Vs Mitsubishi Lancer GT

10/13/2010 01:02:00 PTG , , , , , 7 Comments

Salam,

Semua orang tertanya-tanya apa model yang bakal dilancarkan oleh proton pada bulan november 2010 ni dan akan menggantikan model Proton Waja. Teka-teki model dan harga mungkin dah ramai yang tahu bila rata-rata semua blog memaparkan cerita yang sama. Bukan itu sahaja kereta yang belum dilancarkan lagi telah tersebar diblog dan forum rupa dan harga melalui pemplete dibawah ni.

Untuk makluman, semua gambar yang ada diblog ini adalah credit dari forum Proton Inspira yang aku rasa baru dilancarkan minggu ini.

Dari sumber-sumber yang boleh dipercayai ada yang mengatakan kereta ini dijual pada harga serendah RM7x,xxx.xx dan untuk maklumat lanjut boleh rujuk utusan malaysia









Mampukah model inspira menyaingi model terlaris Mitsubishi Lancer GT di malaysia? munkinkah juga model ini yang akan menjadi pilihan aku bagi kereta no.2 aku tahun depan.. hehehe.. sama-sama kita tunggu kehebatan model terbaru dari Proton ini.

online counter

Tagged as : Model terbaru keluaran proton 2011

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. Tolong belikan satu untuk saya..

    BalasPadam
  2. hehehe...kena tanya menteri kewangan dulu..hahaha.. sediri punya pon tak lulus lagi..hahaha

    BalasPadam
  3. lawa kan proton tuh. tp lancer still canggih...hikss :P

    BalasPadam
  4. x nak keta ni.kan syg dah janji nak beli keta selain keta malaysia.x baik mungkir janji....

    BalasPadam
  5. menteri kewangan dan bersuara tu..hehehe.. memang menarik dashboard dia nampak canggih... tapi adakah engine dia Mivec mcm lanser GT tu?

    BalasPadam
  6. memang smart giler design nya.. lagi smart dari yang asal.. dalaman pun cam canggih dan mewah.. semoga dengan penjualan kereta ni dapat mendiamkan basher2 p1...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..