Prestasi Pengunjung minggu 1 Oktober

10/08/2010 03:25:00 PTG 0 Comments

Salam semua, pejam celik dah seminggu berlalu bulan oktober dan ari ni pon merupakan hari terakhir kita dalam bulan syawal.. so kalau nak buat open house raya ni hari dah last tau..

sepanjang bulan syawal ni.. trafik blog myvitrd alhamdulilah sangat memberangsangkan, kalau jatuh pon time ari sabtu n ahad jelah.. biasalah tu hujung minggu orang kurang wat blogwalking.


Purata sehari pengunjung yang view blog ni dalam 1000 orang pengunjung samada datang sekali atau berulang-ulang. tq kepada yang sudi jadi follower di blog ini dan sentiasa update entri-entri yang aku buat selama ni.

Bintang yang sentiasa kekal 5 bintang sejak 3 bulan lalu... tapi yang sedihnya masih tak ada BE yang melekat buat masa ni.. mudah-mudahan nuffnang berbesar hati bagi aku 1 @ lebih BE lepas ni..hehehe... ada atau takda BE yang penting berblog mesti diteruskan. betul tak?

online counter

Tagged as : Statistik blog bulan oktober 2010

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..