Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting


Salam,

Aku sebenarnya baru je balik dari Universiti Taylors, cawangan sunway. Buat apa dekat sana? bagus soalan korang tu.. aku bukan g daftar belajar atau g kelas.. tapi aku g dengar taklimat pasal Nuffnang Glitterati Plus.


ucapan dari Bos Nuffnang Timothy Tiah

Hai apa kebendanya ni pulak.. sebelum ni korang mesti pernah dengar Glitterati dekat akaun nuffnang tu kan.. mesti Glitterati Plus ni first time korang dengar. aku pon baru je tahu tadi masa taklimat yang disampaikan oleh tn. presiden GPlus MY iaitu sdr. Shah (teh tarik drinker).

Dari apa yang dimaklumkan oleh saudara shah ahli Glitterati Plus akan lebih banyak mendapat keistimawaan berbanding dengan Glitterati. antara keistimewaannya adalah Tayangan perdana filem terbaru kepada ahli Glitterati Plus seminggu sebelum filem ditayangkan dipawangan. ini bermakna sebelum filem baru keluar ahli Glitterati Plus akan mendapat keistimewaan menonton lebih awal dan diberi peluang untuk membuat review filem tersebut.


Beza antara Glitterati & Glitterati Plus

Selain itu ahli Glitterati Plus akan diberikan lagi banyak jemputan ke aktiviti nuffnang yang akan dibuat pada masa akan datang.

Mesti ada yang tertanya2.. macam mana nak jadi ahli Glitterati Plus ni.. ok sebelum menjadi ahli, blogger perlu mempunyai 2 kreteria tertentu dibawah ni.


memenuhi 2 syarat diatas & layak menjadi ahli Glitterati Plus

Bagi yang datang taklimat Glitterati Plus di Universiti Tylors tadi mereka semua terus mendaftar sebagai ahli Glitterati Plus dengan mengisi borang maklumat peribadi. macam mana pulak yang tak datang tadi.. boleh ke jadi ahli Glitterati Plus.. jawabnya boleh... anda hanya perlu mengisi borang secara online di website nuffnang yang akan dibangunkan nanti.

oklah itu je sedikit maklumat dan info dari taklimat yang aku hadiri tadi.. sebarang info terkini mengenai Glitterati Plus akan diupdate dari semasa di blog ini atau rujuk di website nuffnang.

layan dulu beberapa keping gambar sekitar meeting tadi.

dalam dewan meeting.. semua khusyuk dengar bos nuffnang dan shah bagi taklimat..


Proses isi borang ahli Glitterati Plus.. aku wakilkan isteri untuk tulis..hehehe


Antara blogger-blogger femes yang datang... yang usung beg tu bro teratakarmo.. kenal tak sapa tu.. maaf aku tak ingat link blog korang yang lain..hehehe


sebahagian blogger yang tengah isi borang sambil menjamu jamuan ringan


blogger-blogger melayu satu meja kumpul.. kalau terer cari mana dia bro eyriqazz


kesian wife (malarang-kak) aku takde kawan.. dia harapkan viruspadu datang tapi tak datang.. takpe abg teman ye syg..


akulah ni yang tn.punya blog possing sebagai bukti datang meeting..hehehe


cenderahati dari nuffnang... tq nuffnang.. i love nuffnang



online counter


Tagged as : Bagaimana menjadi ahli Nuffnang Glitterati Plus

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

22 ulasan:

  1. salam ziarah...oooo kamu yang ashik berkepit dengan wife kamu tadi ek..kenapalah isteri kamu tak join geng kami tadi.

    semuga berjumpa di lain kali

    BalasPadam
  2. hahaha...wife segan..malu2 kucing katanya..takpe next time kita minta dia join akak punya geng ye...sungguh meriah geng akak tadi.. sy kenal eyriqazz je..hehehe

    BalasPadam
  3. salam..kty ada nampak u ngn wife..len kali kalo jumpa ..tegur lah ye..

    BalasPadam
  4. k.ina:hehe...kitaorg la tu,segan nak tegur,ramai x kenal...lagi pun baru dua kali join aktiviti nuffnang...nanti kita jumpa lg saya tegur akk ya...

    BalasPadam
  5. nak pergi tapi dah lambat anta emel..last2 xdapek..huhuh

    ramai ke blogger yg pegi td?

    BalasPadam
  6. pergi juga tadi tapi sampai kul 12.00++ aja then balik terus, kalau yang aktif bolehlah sertai kan

    BalasPadam
  7. hmmm.... aku ade la tadi.... gambar pun ade.... jejaka yang pakai cap MERAH FERRARI....itulah saya... takpe next time selamba je tegur2 ... rasanya no hal punye....

    p/s : check post entry aku esok.... GIVEAWAY punye stori...

    BalasPadam
  8. sesungguhnya gathering sebegini mmg akan membuatkan kita blogger lebih mesra antara kita...

    BalasPadam
  9. aduss.... biler nak upgarde GpLus nih....

    BalasPadam
  10. eyriqazz yang pakai baju merah sambil berdiri tu kan... :P tak merasa la daku nak jopin all de event camni...payah ohh usung hengbeg..

    BalasPadam
  11. wooo...
    best2 tapi macam tak layak je kot sebab jarang join event n contest nuffnang.

    BalasPadam
  12. ehhh.. bila amik gambar.. tak perasan pulak ada gambar tengah duduk kat hall :P

    BalasPadam
  13. takde orang ambik gmbr aku.. sob2..

    BalasPadam
  14. owwhhh..awak ke yg dok ngan osteri ke tepi tiang tu...?hehe..ingat tak minah pakai baju belang2 hitammerah lalu sebelah awak..?:Phehe

    Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

    BalasPadam
  15. itulah kenape x join ktorg... lain kali jgn segan.. ktorg memang suke buat riuh rendah tau..

    BalasPadam
  16. nice borak ngan bro..hik3,sesi mengumpat tu,..biasalah..hik3, ngumpat jejai la ,siapa lagi..

    jumpa lagi di lain masa bro

    BalasPadam
  17. wokey..next time..i join geng mengumpat ni..hahaha

    BalasPadam
  18. salam...

    sorry lambat sampai.. perahu sesat jalan tadi....

    nice to meet all of you

    BalasPadam
  19. patutla DeQdEq tak tau pasal G+ ni....mana tak nya...wkt majlis ni di buat...DeQdEq tak join pun lagi Nuffnang...heheheh..

    Tapi DeQdEq nak juga jadi ahli G+...baru la leh selalu jumpa blogger2 hebat...

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..