Nuffnang Bagi Tiket Percuma Premiere Screening – Altitude

10/19/2010 02:41:00 PTG , , , , 5 Comments


Salam,

Tak sabar rasanya nak g tengok wayang percuma malam ni dengan wife aku dekat TGV One Utama.. opsss silap ada perubahan tarikh rupanya, wife aku call tadi nuffnang kata bukan malam ni tapi tunda malam esok..takpelah janji dapat tengok free... isshh sapa pulak nak bagi tiket percuma ni.. hahaha.. jangan jelous ye, bukan aku yang dapat tiket percuma tu tapi wife aku yang dapat.


Sebenarnya wife aku dapat tiket tayang utama dari nuffnang filem "Altitude".. so sapa yang dapat tiket ni boleh bawa seorang rakan @ pasangan.. jadi bila wife aku dapat akulah yang dia bawa..hehehe.. kira tumpang glamour dekat wife akulah ni.. apa pon tq nuffnang..

Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana boleh dapat tiket percuma ni.. senang je.. rajin2 masuk dalam blog nuffnang.. dalam tu setiap minggu nak dikatakan ada je tiket percuma ditawarkan untuk lebih 70 blogger bertuah. apa tunggu lagi rajin-rajinlah ye masuk dalam blog nuffnang tu ye.. hanya perlu bagi komen yang kreatif dah boleh dapat tiket percuma.. senangkan.

Trailer untuk filem "Altitude"


oklah nantikan review filem ini selepas aku tengok filem altitude ni malam esok ye.. tunggu ulasan aku, lepas tu kalau aku kata filem ni best korang leh serbu panggung pada 21 Oktober 2010 nanti..


online counter

Tagged as : Tiket wayang percuma dari Nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. klu takde pape blh jumpa mlm esok, kakyan bawa en.hubby..ehehe :P


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  2. wokey..leh kenal dengan wife sya juga..tegur2lah ye.. kami ni pemalu sikit

    BalasPadam
  3. hehe pasni kak yan leh kenal2 dgn tuan punya..hehe..

    eh, bila tukar rupa blog ni??

    BalasPadam
  4. insyaallah boleh kenalkan dengan wife sya nanti.. blog ni bertukar wajah sebab templete lama ada problem dengan innit nuff time nak ping.. so sebab dah banyak sgt godeh script.. terus tukar templete baru..

    BalasPadam
  5. kalau jumpa gak tegur2 ye..akak ngan abang mmg pemalu..ehehe, kt blog je bnyk citer :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..