Mana Perginya Kad Buah Cerry aku

10/15/2010 08:38:00 PG , , 3 Comments



Salam,

nak dijadikan cerita semalam aku g mesin ATM dekat area umah aku masa balik g keje sebab nak g keluarkan duit. so macam biasalah sampai depan mesin ATM tu aku tariklah dompet aku nak ambil kad buah cerry aku tu.. sekali aku tengok dah takda..huhu.. mana pulak pegi aku kata.

aku patah balik g keta tanya wife aku.. kot-kot dia ada pegang ke.. sekali dia kata takda abg.. alamak sah dah tercicir kad cerry aku tu.. huhu.. mana lah pergi kad ATM aku tu..

aku pon baliklah dekat umah dengan rasa hampa sebab duit dah tak boleh keluar yang 2 juta rupiah dalam akuan tu.. hehehe.. sampai umah aku terus report dekat maybank center yang aku kata kad ATM aku hilang.

so pegawai bank tu pon maklumkan yang kad aku dah d sekat dan aku kena g buat kad baru mana-mana cawangan maybank dengan kadar denda RM12 sahaja.. huhu lega aku dengan sebab denda tu taklah mahal sangat.. apa pon pesanan aku kalau korang dah perasan hilang je kad korang tu terus report cepat-cepat .. takut ada orang jumpa terus kosong akaun bank korang..huhu..

ni tengah takda duitlah ni dalam dompet sebab duit 2 juta rupiah tu tak leh keluar.. huhu. sekarang nak minta derma dekat blogger-blogger sama nak derma dekat aku.. hehehehe


online counter
Tagged as : Kad ATM Maybank Hilang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. alamak bro mcm mane leh tercicir

    BalasPadam
  2. tulah pasal bro...aku dahlah tengah kering ni...nak minta derma dekat blogger ni...

    BalasPadam
  3. entahlah kekadang tak tahu mana perginya kan

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..